上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-10-31 16:30 發表 查看引用來源

昨晚出咗去玩啦⋯⋯

要午睡一陣先
昨晚約了friend 在家打邊爐,飲酒酒吹水。結果零晨4點先散…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-1 17:17 發表 查看引用來源

師兄,群聚仲要打邊爐,好激喎。
年年美酒佳餚節都聚一聚。今年就響屋企聚…

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-1 17:49 發表 查看引用來源

都未打車輪🤭🤭
嘿嘿…成班男人,冇乜打車輪意欲喎…

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-1 22:02 發表 查看引用來源

做咩唔叫女女黎
唔知點解佢地唔帶老婆過來喎… 所以得我妻子一個女人呢。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-1 22:49 發表 查看引用來源

你就正啦,飲咩為主,有咩好野食呢?
打邊爐有街市肥牛,西班牙栗子豬肉片,海鮮檔奄仔蟹,聖子,象拔蚌… 冬瓜湯底。

打緊飲清酒。食糖水嗰陣妻子高興就開左樽今年浸既龍眼酒。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-2 11:31 發表 查看引用來源

好正啊,其實我地尋日都10下10下,但就睇住電視打,果時講緊死刑,我小朋友係度係咁問死刑係點,點解要死,點令個人死,最後電視就講究竟死刑好唔好?嘩.......原來而家仲有好多國家有死刑。 ...
死刑問題係人死不能復生,錯左就冇得返轉頭。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-2 12:53 發表 查看引用來源

反而而家好多先進國家都有死刑。
其實香港都唔會有番既,點會行返轉頭。
之後鏡頭一轉,話題就變左美國大選......同埋亞洲小姐大選。
冇左亞洲電視既亞洲小姐…  ? 會選啲乜人呢… 哈哈。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-2 17:15 發表 查看引用來源
今回真係包青天結案.......狗頭鋤侍候..................
一定好痛…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-2 23:34 發表 查看引用來源
大家有無聽到,好似講黎緊可以去日本玩,但其中一個要求係留係指定地點14日……
14日,究竟仲會有幾多人去呢?當都想去,咁14日係房既話,可以有咩玩呢?😅😅😝😝 ...
溫泉兩星期… 嘿嘿。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-2 23:47 發表 查看引用來源

係未咁呢d老師學日文😂😂
十四日唔夠學喎…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆