上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-29 06:51 發表 查看引用來源
今早太陽出來了,由要和它玩遊戲😅😅
勁好天。游水正。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-5-29 20:31 發表 查看引用來源
[local]1[/local]

啲沙又幼。。水又清。。。重點冇人先正。。
係搭車去定搭船去既呢…?

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-5-29 21:17 發表 查看引用來源

自己扒艇過去。。😅😅
唔怪得知冇人… 好地方!

而家出太陽,唔知晏啲會唔會落雨。

今日游水都正。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-6-2 13:13 發表 查看引用來源

所以時裝雜誌嗰啲衫唔係畀你著去街著嘅嘛。。嗰啲人就睇完就跟住去買。。買完就要跟住嚟著,噉你喺條街度真係五顏六色。

同埋catwalk嗰啲真係身形行得著得靚。。你香港嗰啲買咗返嚟又要放腰,又要改短。😂😂 ...
要買啱衫就要花時間。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-6-3 11:38 發表 查看引用來源

2個mode。
買優閑既一款,
買健身要show off既另一款。
HAHA.....師兄,夏天黎緊嘛。
我最近試下訂造裇衫西褲,睇下係咪著得舒服又型啲…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-6-4 12:54 發表 查看引用來源

師兄,最緊要你Carry得起件衫之餘,佢又襯得起你更型仔,係咪咁講。
哈哈。我冇試過裇衫收腰。不過師傅話我身型可以試下。我都期待緊。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-6-4 13:50 發表 查看引用來源

訂造真係唔同
我都係訂造,叫佢做可以用袖口鈕(好似叫珍雙袖) ,做開佢已經default已經會有
西褲最好夾返你現有西裝既色,到時一set咁
宜家天氣熱就用止汗香體好D,天氣涼或凍用男仕香水
自然會吸引人好多 ...
袖口鈕我冇添。遲啲試下。

我都諗緊止汗。妻子有好多,不過啲味我唔係好啱。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-6-4 16:32 發表 查看引用來源

真喎,男人其實線條仲講究,我覺得男人無女人身材咁前突後翹,咩都要要操爛操又keep返黎。
如果西裝係修身個型就真係會好好睇好理想。
其實我仲覺得男士既馬甲係好有型添,唔知師兄知唔知我講邊款呢? ...
係咪三件頭裡面那件?我怕夏天會熱…

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-6-6 01:52 發表 查看引用來源

連師傅都話可以收腰,咪即係好fit ?
哈哈,呢排收細左肚腩。不過上身就冇乜增肌。輕身啲感覺都幾好。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-6-7 09:23 發表 查看引用來源

係好很熱😂😂
嘻嘻,我著裇衫響街行都覺得熱呢…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆