上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-6-20 13:38 發表 查看引用來源
各位父親節快樂。。😍
Yeah... 今天過得快樂吧!

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-20 18:03 發表 查看引用來源

咖啡阿星最愛,師兄有邊度介紹可以靜靜咁坐幾個鐘等阿星可以專心寫下稿😬
我星期日會去小店坐。

不過我今日去嗰間好怪,唔俾用手機電腦之類。我估你用手機寫稿會唔俾呢。我就去睇下書,睇下雜誌,很放鬆。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-21 07:35 發表 查看引用來源

哦,係果類想人品嚐咖啡之餘放低手機,多與身邊人互動嘅咖啡店,阿星可以寫稿唔一定用手機嘅,寫完可以再搬多次,雖然時間用多咗,慢活嘅話,值得😬 ...
咁呢間咖啡店都啱你…

不過唔係好多人享受慢活。同朋友傾下謁,時間好快過。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-6-21 18:56 發表 查看引用來源
見今日星期一,俾小弟吹吹水哩,講下唔關於性既野黎分享下。
話說小弟早排沈醉於一隻game,隻game成功在於,佢有一條主線去走,但你身為主人翁,你可以將主線放最後,而先去完成支線,支線點黎既呢?支線引發條件有好多種,你行過聽路人 ...
講完之後,男人會鐘意........
A女人,幫得手,但串串咀,事業型,佢有不輸男人既本身,愛男人亦愛自己,而男人唔會係佢既全佈。
B女人,幫得手,乖巧型,佢會聽男人話,雖然事業上亦獨當一面,但佢會為男人放下一切而跟男人上山上山,落水落水。
好似A正啲…

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-22 09:48 發表 查看引用來源
係呀,甚至自己一個去坐返一兩個鐘思考下,寫下筆記,可以有好多唔同嘅題材可以諗到😬
有時我自己一個人都會去咖啡店坐。靜靜地,好舒服。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-6-22 12:52 發表 查看引用來源

A當然吸引,因為佢有本事,同時擁有不輸男人的氣場,我非常欣賞。
其實B亦都係,但佢就少左份好勝心,多左份去遷就男人既心。
我就咁諗,遷就得來,係咪過得唔舒坦。如果過得唔開心,唔長久呢。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-22 13:40 發表 查看引用來源

冇錯,自己一個嘅感覺好好,可以好自由咁思考😬
星師兄響呢啲時候會回味過去多,定諗未來,或是諗下非現實既野?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-6-23 10:45 發表 查看引用來源

其實女人身,但就比男人更獨立同有主見思想既女人遮。
佢唔係唔會委身於男人以示愛意,只係佢需要一個強而有力既男人去依偎,唔想下下就作出無謂遷就。
某程度我欣賞呢種女人,仲可以叫有種偏愛添,但不違言,呢種女人既吸引力 ...
特別係佢講到興奮到對眼發光既時候… 很吸引。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-6-24 02:05 發表 查看引用來源

典解正呢?

小鳥依人女仔唔係更 sweet sweet ???
我其實唔喜歡咁既情形。

我估你會喜歡… 估你會咁估我喜歡… 我知道你會咁估我會估你喜歡…

寫寫下寫到我都亂哂… 哈哈。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-29 07:41 發表 查看引用來源

唔好講女人,其實男女都一樣,人到咗某一個年紀就開始唔再注重自己嘅儀表同內涵,令到成個人走哂樣。單靠自己年輕時代積存落嚟嘅知識並唔足以俾人過一世,但係求安穩嘅人就會相信只要逹到某一個級別,就永遠都會喺某一個級別 ...
邊個唔想求安穩,輕輕鬆鬆又一日?

不過現實係唔求進步就冇安穩。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆