上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-2 15:36 發表 查看引用來源

師兄中point,呢種傳承感覺好有趣。
我通常強隊一隊,弱隊一隊咁捧。
弱隊打既係鬥心同態度,希望丹麥可以再走多步啦。
丹麥又準備出場…

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-3 10:18 發表 查看引用來源
師兄呢舊唔係普通叉燒咁簡單喎,簡直係燒中之霸。

識女人心,有情趣,可以令到女人甘心接受帶領係需要花好多心機學習同實踐,好多男人排拖嘅時候或者會做下,排耐咗或者結婚之後就放鬆落嚟唔再帶領唔再諗情趣唔再當老婆係情 ...
唔放鬆得架…

不過女人好奇怪的。只要花過心思,就算唔多中,都會很開心。當然花心思然後命中就最好。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-4 00:42 發表 查看引用來源

今晚一定睇直播。😊😊
Yeah... 贏了。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-3 16:41 發表 查看引用來源

係㗎,心思係一啲佢哋唔會預你做嘅嘢,不過做得太多就唔矜貴,要間唔中做,但要做得充足做得有心做好資料搜集,咁就非常之好喇😬
做得有心,有做資料搜集,都唔係好中… 不過氹得開心就可以…

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-4 15:58 發表 查看引用來源

有心已經非常好,可能資料搜集未足夠所以先唔係好中啫。正如師兄所講,開心就可以😬
開心就有下次,咁又有機會再校正啲…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-5 11:15 發表 查看引用來源

YES,我最鐘意既英格蘭同丹麥都贏左。
可惜下一場居然2隊對戰,咁我只好純睇比賽算好了................
我估會好睇既。都會互有攻守。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-5 11:17 發表 查看引用來源

其實唔使好唔好中,只需要知道對方喜歡,又或指定target,其餘都係自己風格去潤飾已經可以。
唔夠完美既缺憾美,會令女方更期待下一次架。
哈哈。慢慢,逐次來…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-7 11:53 發表 查看引用來源
咩叫正正呢?暑假就開始了,代表咩?代表有好多暑期活動呢~~~~

最近既其中一個,嘩,乜而家D媽媽都好正正喎。
最近帶小朋友去學溜冰,D媽媽都係短衫或背心短褲,都keep得好正。
夏天真係好。 ...
原來溜冰場都咁好景。我以為會怕凍,淨係泳池好睇…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-8 12:49 發表 查看引用來源

師兄此言差矣,溜冰場,冒險樂園,真係要幾正有幾正。
其實仲有樣好正,真係風光無限。遲D講
重有邊度呢…? 諗唔到添…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-9 11:06 發表 查看引用來源

唔係邊度,而係邊位。
通常人妻都會有D姐妹,係親姐妹,即人妻可能密實D之時,佢細妹陪住人妻個小朋友玩,風光一樣無限。
人妻好走兩極,一係好保守,一係就會短衫細牛,露出長腿係必然,但通常D阿妹係陪小朋友玩時,又有另一番吸引力 ...
姨姨的確係正…

今日勁好天,又過左個悠閒下午。

咁熱天,週圍都係背心短褲短裙,好正呢。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆