上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-7-19 12:04 發表 查看引用來源
大哥!上到來,比我呢啲毒L ff下都得掛! 😂😂
我都想好似呢度啲男神咁,啲女爭住騎上來,又追擔又噴水咁😂😂
呢個幻想好正…!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-19 14:03 發表 查看引用來源

你就正啦,我去左跑。
尋日都係一個唔錯運動日,今日就不行了。
落幾日雨呢…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-19 17:44 發表 查看引用來源

我勁鐘意。
而且今次香港都好叻,好多選手都好有希望爭取好成績。
今屆有skateboarding表演賽。

https://youtu.be/QWU2lEqn-m8

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-19 19:58 發表 查看引用來源
AV嘅故事俾大家好多無限嘅幻想,喺真實嘅世界入面,日本女性已經由以前男尊女卑解放咗,事業型女性大有人在,而且並唔比男人遜色。😬
可以俾喜歡事業既女性發揮光芒,咁樣人性化好多。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-20 10:20 發表 查看引用來源

但係現今社會仍然有部份人,無論男女,都仍然認為女人只係男人嘅附屬品,外面返工,返屋企要煮飯執屋,夜晚仲要上床服侍男人,正所謂入得厨房出得廳堂上得大床,男人自己都做唔到啦,何況女人呢?

俾自由女人,就係同自己講:要接受對方 ...
咁妻子返工多年之後唔返工。咁最近佢問我有冇長期服務奬,重話呢份工係佢做得最耐… 哈哈。

我而家諗緊點頒奬最好…

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-7-20 10:27 發表 查看引用來源

AV始終係戲/劇
男人的幻想
係架! 巴士痴漢系列,按摩系列都好正丫。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-20 11:02 發表 查看引用來源

我有睇呢項,都好期待下,因為奧運來來去去果幾十樣真係係時候有新興野玩下。
但有時又會犧牲左一d邊緣項目,即一屆有一屆無果d,例如壁球。
有新野睇好好。不過可能冇電視直播。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-20 11:09 發表 查看引用來源

堅飽。
人妻仲要有2個小朋友又有野做,都仲可以食飽飽,時間管理係非常之一流。
咁忙會唔會好攰呢?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-20 11:58 發表 查看引用來源

阿星啲故仔睇完笑下就好,加啲評語仲好,如果加入一齊寫故仔就更加好。

好多時代女性都有主見,爽快同行動力強,女性位置比往日提升咗好多,亦都更受人尊重,但係男人仍然有想法想女人做個煮飯婆,又要怨佢黃面,又要怨佢身材走樣 ...
咁可能到個女人忽然注意儀容打扮,就未必為左俾隻佬睇…

女人精心打扮,係好靚架。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-7-20 13:23 發表 查看引用來源

只係。。感覺5同姐。。最多咪幾億。。點去到幾百億。。死人架😂
係咪死都抵呢…?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆