上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-25 21:25 發表 查看引用來源

用阿寬哥嘅絶技:後手翻,喺0.5秒內解開,快,靚,正😬
其實,唔解,或者慢慢解又另一種風味…

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-27 10:29 發表 查看引用來源

某錯,除咗衫當然唔解係風味,對住著住衫嘅輕輕掃背嚟個後手翻,令女伴不知所措,亦都好好笑好好玩㗎😬
哈哈… 重有唔除面衫攞個bra出來。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-28 18:02 發表 查看引用來源

日本真係正到痺!

曾經帶條女(正經女仔)去Disney玩,睇完煙花匯演出嚟攰過頭,唔熟路返酒店。

兩條友戇居居。

經過一幢貌似旅館嘅嘢,小弟掉頭入去睇吓有冇吉房。

嘩,入到去先知原來係love hotel!但環境超乾淨,乾 ...
唔通SM...?

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-29 13:51 發表 查看引用來源

主題多到你唔信。AV情景、SM(小弟符籙住嗰間)、anime、淫賤魔鏡、kinky、等等。

熱戀中嘅男女遊日本,如果住嘅地方有風呂,係好難唔出事。 ...
魔鏡…? 係點玩既呢?

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-30 09:00 發表 查看引用來源

雖然唔願意,但不能不認同(因為才華呢家嘢,小弟完全欠奉 - 除非鹹濕都算係一種才華)。男人得個樣同碌嘢真係唔多掂,至少要係一個有靈魂嘅人。

男人睇女其實應該都係一樣。 ...
其實,可以傾到謁就很不錯。

引用:
原帖由 bcm 於 2021-7-29 20:34 發表 查看引用來源

比我同隻公咁多架生sm到飛起啦🤣
會揀點玩先呢…?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-29 18:04 發表 查看引用來源

當然唔係啦。
反而上堂好有趣,師妹有無諗過,上得堂既,當然係想進修自己,但同學仔佢地係咩背景,會唔會無拖拍,好鐘意讀緊果個項目?還是打發時間等等呢?
其實好有趣呢。
上堂反而可以識到唔同既人,重執學習既初心,有意既,仲有 ...
上興趣班都好玩。師兄有冇關於興趣班既故事?

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-30 10:00 發表 查看引用來源

全房都係鏡,除咗地板同窗。窗係單面落地玻璃,唔肯定係對住街外定室內。

適合有被偷窺癖好嘅人仕。
望到路人就好刺激!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-30 12:20 發表 查看引用來源

唔,之前去上健身教練課程囉,最好玩,但已經係疫情前了。
再黎就係走去學人品酒。
但呢d遲d先分享,最近執番筆,俾我完埋個回憶先。
師兄慢慢寫。我慢慢等。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-30 15:41 發表 查看引用來源

女人何妨唔係(除咗「有碌野」嗰度)。

小弟曾經好迷一位H漫嘅女漫畫家,名叫柚木N,畫畫嘅才華毋須多講,而佢喺鹹濕方面嘅才華亦令小弟非常讚歎。

畫風之大膽,意識之不良,嘩嚡,完全超越小弟嘅道德界限!矛盾地真人查實非常 ...
咸濕,同靚唔靚冇關掛…

不過咸濕有冇樣睇既呢…?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆