上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-30 16:22 發表 查看引用來源

寫得真係好慢,HAHA........
而且暑假係最忙呢個現象近件都係我身上發生緊~~~~
師兄陪小朋友超忙。

今日又出太陽又落大雨。唔知做乜好。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-30 18:15 發表 查看引用來源
每當一對一嘅時候,呢啲話題都係走唔甩,唯有輕輕帶過顧左右而言他,當然,每位女伴都係特別嘅,要發掘佢哋嘅專有特色就真係要用心用口,口才呀,氹到佢哋先得喇😬 ...
用心感受,人人有唔同特色。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-31 11:01 發表 查看引用來源

查實鹹濕係有得睇嘅,不過唔係睇樣,雖然有啲人喺個樣度已經鑿哂出嚟兩隻字寫住“超鹹濕”好似阿星咁,一般嚟講,當一個美麗嘅生物行過你面前,你所表達出嚟嘅反應已經好清楚咁透露咗你有幾鹹濕,人人都鹹濕,只係鹹嘅態度同深度 ...
我都知咁睇男人咸濕。咁女人又點樣既呢?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-31 11:06 發表 查看引用來源
係,女伴們各有特色,令阿星非常難忘😬
星師兄女伴們個個都好正。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-8-1 11:06 發表 查看引用來源

其實男生係會sense到個女人我覺得。
即簡單講,女人對自己有興趣時,佢地係會搵到出場機會俾你去認識或留意,眾人中佢地會某d地方突出自己,引到男生眼球,哪怕是靠外表衣著身材,還是香味話題眼神。女人對男人有興趣時,總會巧合 ...
我諗我有啲明。都要好花心神。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-1 11:48 發表 查看引用來源

師兄講出咗神隨啦,唔介意嘅話阿星補充多少少,其實整個流程都係有跡可尋,而且只要跟住步驟做,都會得到結果,分別在於效果大細而已。

再講白啲,女伴如果因為受到你嘅態度談吐才華之類吸引,佢會對你嘅眼神態度甚至微表情小動 ...
我實在太粗心,好多時留意唔到小動作。原來咁多野睇到。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-8-2 16:21 發表 查看引用來源

HAHA,又唔好講要用上心神既。
簡單講只不過係普通既相處見優質,就例如你同女生食飯,之後呢?有人食飯都已dead air,定還是接下來行街都有說不完的話題呢?
男人有越多既未知,同時細節位見精彩,真心講女生係會不期然作比較,比 ...
其實如果有餐飯食得隃快又好傾,好自然會想繼續。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-2 11:15 發表 查看引用來源

分享多樣小貼士俾師兄:如果想訓練觀察微表情同肢體動作,去公園度做公園阿叔,睇多啲公園入面嘅人喺度做緊乜,講嘢嘅時候有啲咩表情同動作,每日俾自己一個鐘頭嚟做嘅話兩三個星期已經可以有小成。

當然,功力深淺好睇訓練時 ...
我其實多數響咖啡店坐。等我留意下其他人,睇下有冇得著。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-4 11:35 發表 查看引用來源
咖啡店都得呀師兄,一樣有人睇,不過少啲互動,作為熱身都係一個唔錯嘅開始😬
其實之前呢度好正,啲互動好好睇。不過就冇肢體表情可以觀察到。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-4 16:27 發表 查看引用來源

只要有互動自不然有肢體動作,雖然未必聽到哂7/38/55入面嘅7%內容😬
嗯,7%又係乜?隱藏訊息?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆