上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 vanillasky 於 2020-10-12 08:13 發表 查看引用來源
「點解老公可以喺街到睇女睇到出晒神,同佢講睇唔緊要,唔好睇到家定晒人哋都知,我喺身邊真係覺得好唔尊重。你哋老公係唔係咁㗎?」

你地 / 你地老公又係咪咁架?😂

https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/2774045/%E ...
睇女仔就梗睇。都有啲鍾意人望。Sam師兄教,眼神放柔啲…

其實望女仔眼神閃縮咪重弊…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-12 11:02 發表 查看引用來源

我記得師兄好似用呢個字形容過自己妻子~~~~
哈哈,呢個形容詞,阿0似啲…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-12 17:20 發表 查看引用來源

係架,而家D人好多我都唔識,足球都仲好少少。
籃球以前都仲會買對鞋著,而家真係out晒。
可能團火要到奧運先會好番少少~~~~
我睇藍球年代,除左米高佐敦,其實熱火對紐約人都好好睇… 上半場輸廿分下半場追返咬住到完場…

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-10-12 17:54 發表 查看引用來源
原來如此❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️
用現代術語,肌肉低張力,手無搏雞力… 哈哈。

再加上錫幾下就成身放軟… 嘿嘿。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-10-13 01:56 發表 查看引用來源

叻喎,跟Sam 兄學到嘢!
眼神放柔啲𥄫女,人哋有冇偷望番你先?
我樣衰,冇人望既。哈哈。

不過都有男人望完妻子再掃下我,可能心裡面講可惜可惜…

引用:
原帖由 anthonychan 於 2020-10-13 04:29 發表 查看引用來源
準備六點前掛八號波啦
瞓醒就已經八號…

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2020-10-13 13:34 發表 查看引用來源

我無呀,5:30左右就起咗身,跟住都瞓唔番
食完飯可以瞓晏覺。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-13 19:46 發表 查看引用來源

師兄今日有無出去飲咖啡先?其實今日感覺似政府放我地一日假,無咩風同浪,無得頂。
冇啦。wfh,開左一日會…

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-10-13 21:08 發表 查看引用來源

𥄫呀嫂!有冇怒睥番佢?又或者比番個「好嫉妒呀」嘅表情佢?
哈哈,我通常睇下佢乜樣… 唔樣衰就好。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-13 23:31 發表 查看引用來源

因果關係~
因為有咸濕既心,所以要有恆心既身配合。
想好有恆心去咸濕,必要有好既身體,如果fit就仲正添啦~
🤣🤣
Yeah... 咸濕係要好既身體既…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆