上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-10-14 09:13 發表 查看引用來源

所以數兄都要多作強身健體哦!😂
我試過用偉哥… 都不過都係做運動好啲。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-14 12:04 發表 查看引用來源

當然,如果有日心想咸濕但身體配合唔到,好無奈架會~~~~
我試過喎…

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-10-14 15:18 發表 查看引用來源

有心冇力....果刻會好down . 細佬又down, 情緒又down
想死咁…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-14 23:52 發表 查看引用來源

師兄,搵到原因,又解決左未先?定已無問題呢?
已經冇問題啦。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-15 10:24 發表 查看引用來源

師兄比好多男人更有勇氣呀下
我諗同勇氣冇乜關係呢…

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-10-15 11:55 發表 查看引用來源

師兄咁講都啱的,
網上世界太多人喜歡吹到大一大,
不過我都同數兄一樣,
在此舖內講的都多是事實,
其實有段時間壓力比較大,
我都試過硬得嚟不夠堅挺,
幸好現在和數兄一樣,
已經雄風再現了!😂😂😂 ...
用時間專注運動,放低心煩工作,血氣又好啲,好過食藥呢。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-15 12:46 發表 查看引用來源
直覺往往是最能夠反映出一個人的潛藏性格,在不用多加思索下的選擇,總是最真實反映出你的想法。以下一個情況,憑直覺想想答案,可以測出內心深處的你,其實最適合甚麼個性的另一半!一起試試吧。

問題:在排隊買東西時,覺得排在 ...
4. 住在附近的居民

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-15 17:35 發表 查看引用來源

係架,我係男人,都會留意某D女生既IG,真係體態美一流架。
最近留意有個馬來西亞女子,識彈鋼琴,操到好fit,到幾好睇。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2020-10-16 00:11 發表 查看引用來源
短聚🥰🥰🥰快閃👻👻👻
SoSo 對腳線條操得好靚喎…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-16 18:36 發表 查看引用來源
Bella: Dragon,你會想今晚邊度食? ( 我倆現在在國內,照以往,我們都是會外出用膳,之後才回宿舍,難得今晚不用出外應酬,我心水想試很久的那家素食店,絕對是我首選。 )
我: 食齋如何?我食過一家小店不錯的。 ( 那家店,6個course ...
睇圖好醒晨! Bella係咪咁大既呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆