上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
263  1.3m

引用:
原帖由 andy1805 於 2022-10-15 21:23 發表 查看引用來源
支持師姐,尼度已經冇人氣,静過鬼
無辦法啦,呢個都無乜人入嚟嘅,邊似得以前喺discuss 咁多人先得㗎

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-10-16 04:22 發表 查看引用來源
哈哈。佢張相都正。
何止正,直頭引人入勝添啦。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-10-18 11:41 發表 查看引用來源

因為學歷問題我要讀3年半先考得😂
工程其中一樣🤫🤫
I c,咁就要同你打氣先得。
加油,加油。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-18 17:49 發表 查看引用來源

搞錯啊,做咩唔同我加油架,我下星期都Battling架。
教練要讀3年半,咁耐,當然要同佢加加油,打打氣啦。
況且我又唔知你下星期要什麼battling 。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-10-20 00:08 發表 查看引用來源
我未返香港。開工日子一日一兩杯,不過就冇得慢慢嘆。放假都會去coffee shop坐下。呢邊咖啡室少人,好坐過香港。

呢邊節奏慢啲,都有得諗住落黎。不過揾多舊錢先。 ...
師兄,我唔記得咗你去咗邊度做嘢?要去幾耐?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-10-20 17:14 發表 查看引用來源
呢邊距離香港都七,八個鐘頭飛機…

十一月頭就返香港。
太太有無一齊去㗎?

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-10-21 16:57 發表 查看引用來源

書中自有週身郁,書中自有好好肉。阿教練師兄好學不倦,搞到阿星都想揾本書嚟讀下先得,家陣一本龍X豹要幾錢呢吓?😬
其實仲有無人真係會買㗎?🤔

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-10-23 02:45 發表 查看引用來源

有嚇親呀! 好索呀!😍
我有理由相信師姐你放出嚟嘅都一定比我正好多啫。

所以我期待睇師姐你嗰張㗎😋

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-10-25 13:32 發表 查看引用來源

一本書嚟㗎,不過絕咗版好耐,家下想藍色硬膠一下都好難難😬
講開咸書,我都相信宜家應該少人買。
話說我每日都撘地鐵返工,咁地鐵車廂多人就梗架啦,咁宜家就人人一部手機揸喺手,通常企喺度好多人都機不離手,咁我習慣朝早就淨係聽收音機,唔玩手機,俾我見到我隔離矮我半個頭嘅一個阿叔,佢部手機無裝privacy filter,佢睇乜就自然一目了然啦。首先就見到個待機畫面係高Ling 同阿余,然後wall paper 就係高Ling ,之後佢就開住個唔知係whatsapp 定line,咁我當然就八卦下佢啦,又見佢click咗啲相片,我就見到當中不乏一啲咸相,攪到我都唔敢多望,不過我第一時間望下企喺佢附近啲人,有無望到,居然又無喎,之後佢又再開,掃兩下又close咗。果然好似師兄話齋,想要睇AV又好,咸相又好,宜家真係方便好多。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-10-27 08:53 發表 查看引用來源

非正式統計,以全世界80億人口為例,每日有接近一半即係40億嘅人喺度睇,聽,或者搞緊鹹濕嘢;而當中大部份嘅人都係夜晚瞓覺前後嘅時候先嚟做,喺呢大約8個鐘頭入面,平均每小時有5億人搞搞震,即係話每分鐘有大約8000人,就當係一半 ...
真係長知識,師兄你唔講都唔知原來有咁多人,你真係見多識廣。似乎師兄們都珍藏咗唔少正嘢咁喎😂
其實啲叔叔要睇都返屋企睇嘛,明知地鐵入面咁多人,攪到小妹我對眼都唔知望去邊好😝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆