上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
263  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-27 11:43 發表 查看引用來源

HAHA.......係,點食都好,唔好食公司既係遊戲基本規則,又唔係無得食都要食,就要面對個風險。
講就係咁講啫,係咪真係堅持到先?
條女日日都喺你面前出現喎,你都咪話,到時候係咪真係唔食先~~~~🤣

引用:
原帖由 degree06 於 2022-10-27 19:10 發表 查看引用來源
雖然網上都有得睇。但睇書會係養眼好多。
師兄有買?
網上嗰啲有動感好多㗎喎~~~~~😏😏

引用:
原帖由 degree06 於 2022-10-28 19:03 發表 查看引用來源
師妹都有睇?
梗係無睇過啦,乜會有女人睇咸書嘅咩?哈哈😄

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-29 17:35 發表 查看引用來源
星期6,在努力,咁都要抖下氣既,黎個無思分享。
如果你有本事,你會show你有幾多料嗎?

今日同索人妻lunch,佢同我打眼色叫我望望我斜後方向,
我心想: 咦,女喎,後生既,數緊單,幾張chanel加幾張gucci,但只得單,無野係手,2X歲後生女,呢個 ...
我都好鐘意留意女人嘅衣著,師兄所提到嘅呢種著法,依家真係好多女仔都真係幾敢露,通常都係露上身較多,不過露都唔係後生嘅專利,我見過有返咁上下年紀嘅都幾露得吓㗎,不過好睇與否,真係見仁見智。我自問無乜睇頭同本錢露啦,見醜不如藏拙。

有時真係唔明,宜家啲女著衫真係唔會擔心會走光嘅咩?
話說今朝早返公司做嘢,撘地鐵嗰陣,見到有條女著短裙,短嘅程度係蓋過Pat Pat多啲,咁佢見有個吉位就自然咁坐埋去,咁你知啦,一坐低,自然就好容易見到嗰個三角位,咁可能入面嗰條係打底褲啦,所以完全唔洗㩒住條裙呱。到剛剛我做完嘢放工,又撘地鐵返屋企途中,就有一對操煲冬瓜嘅年輕男女,坐喺我隔離,女嘅著條幼肩帶吊帶裙,然後兩條友身體就向前傾㩒手機,我就喺對面塊車身玻璃反射見到個女仔個心口,之後就望到對面個阿叔對眼係咁望,於是乎我就望住佢,到佢望到我望佢之後,佢對眼就無𥄫我隔離條女個心口。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-11-9 13:13 發表 查看引用來源

係架,男人,到左中年,30、40就係其中兩個分野,keep,唔keep,未必即時睇到,但多年無見既朋友聚會,同學會再見時,高低就一目了然,再黎見番ex-gf, ex-sl, ex-sp, ex-somebody,就係zoom見得多,但終於見番既客,對方既眼神反應都可知一二 ...
我其實都好鐘意噴香水,以前每日都會噴,唔會噴死同一款,因為我都有好幾支香水㗎,我係會根據我當日著咩衫去決定噴咩香水,即係我嗰日係casual ,斯文,中性,女性化等等。我個人本身好鍾意white musk。我成日都會諗點解啲人噴嘅香水咁香嘅?只要佢行過我身邊,自然就會聞到嗰陣好好聞嘅香水味,會諗點解可以咁香嘅?莫非佢哋要噴好多?定還是耐唔耐就要補噴,先可以keep住咁香?

不過我宜家因為某啲原因,都已經好少噴了,但老實講,每日都噴上唔同味嘅香水,都會令人心情愉快好多㗎~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-11-11 11:01 發表 查看引用來源

無錯,其實我成日都覺人地果D比自己香。
我就會諗,係我噴唔啱位??定佢地噴得好多呢??HAHA.....
後黎我知道,我有香味已經夠,因為等佢攬埋身先聞到,其他企太遠既女人,唔使咁易聞到就得嘞。 ...
要等攬埋身先可以聞到,的確唔錯,但如果行過身邊就已經聞到唔係仲吸引咩?

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-11-21 02:40 發表 查看引用來源
幾好喎!個startup,佢姿態唔高,可以考慮下
我都覺得Dragon 師兄應該可以諗諗🤔️

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-11-21 02:43 發表 查看引用來源
睇揀個味係咪好濃,最怕TOMMY o個隻陣味唔散
清清地就唔會俗,兩尺內先聞到少少就最好
乜唔係唔散會好啲咩?我就係鐘意嗰種一經過我身邊就有陣味嗰種,如果係個男人,我就會望多兩眼,但當然唔係肥佬咁嘅男人啦~~哈哈

兩尺內聞到嗰種都唔錯🤭

隨心分享,今日難得放假,喺無特別安排下,我就約咗個朋友見面,好一陣子無見面,因為朋友之前唔舒服,咁啱我今日放假就睇下佢得唔得得閒,點知佢又得閒,於是就見個面,仲食咗餐添,當然呢餐飯食得好開心。

之後我就一個人去睇咗場戲,以前真係唔會一個人去睇,因為覺得好似好儍,但其實原來一個人都幾爽㗎。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆