上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
263  1.3m

引用:
原帖由 degree06 於 2022-11-29 00:00 發表 查看引用來源
睇左咩戲?
過時過節

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-11-29 18:11 發表 查看引用來源

都唔係,人大左,有時一個人去做野,仲快靚正,因為唔使怕另一半會悶親又或怕佢無興趣而自己都快快手行完就算。
一個人有一個人既爽。
咁其實我平時都習慣做咩都係一個人,同個所講嘅一樣,都係怕另一半會悶。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-29 18:49 發表 查看引用來源

一個人睇戲好吖,如果阿師妹喜歡思考嘅話就更加好,開場前嘅10-15分鐘真係好好嘅靜心時間,睇早場嘅話一般人少,比較寧靜,真係好好嘅me time😬
都係㗎,況且我比較喜歡睇一啲要用腦嘅電影

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-6 12:51 發表 查看引用來源

睇戲用腦好吖,睇完有得著。師姐上次睇咗咩戲,令你有啲咩思考呢?😬
阿媽有咗第二個,正義迴廊
其實我本身係唔多睇港產片,不過今年就睇咗四套。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-6 18:18 發表 查看引用來源

一個人先係最爽,我而家想買既玩具,價值不菲,所以我更要多時間呢度去果度去,呢D時候,一個人就最好。
講開玩具,我最近都諗起兒時嘅玩具,呢個公仔係我嘅童年玩具,可惜宜家唔會再買得番,就算有,都係嗰啲膠公仔,而且仲賣得好貴添。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-4 12:54 發表 查看引用來源

師兄,咁Yoyo正,即Ali吸引先?
我鐘意Ali多啲,佢真係有種了吸引人嘅感覺(可能只係吸引我)😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-9 10:23 發表 查看引用來源
咁呢度都好多師兄喜歡!原來佢已經四十,真係一啲都唔似!
所以只要保養得好,真係唔容易睇得出真實年齡

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-1-9 11:47 發表 查看引用來源

吸引埋我架都😜
唔知道男人又係咪喜歡Ali呢類型做女朋友呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-9 15:22 發表 查看引用來源

我個人建議鍚唇,陰陰力果隻。
請問點可以做到錫嘴仔得嚟,係陰陰力呢?
蜻蜓點水?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-9 16:01 發表 查看引用來源

唔係呀阿師妹,我係講緊.........錫唇得黎可以錫咀唇同陰唇呀~~~~
都係陰陰力細細力。

唔明我可以試俾妳睇。
好喎,請問邊位師姐有興趣試錫,麻煩過嚟報名。😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆