上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
263  1.3m

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-10 15:04 發表 查看引用來源

着得出嚟俾人睇,一定淫
我反而覺得係對自己身材有自信嘅表現,但當然唔係個個都一定著得好睇。

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-11 10:56 發表 查看引用來源
過份自信就係災難
哈哈,都係㗎,所以勇氣可嘉。

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-5-11 14:44 發表 查看引用來源
都勉強做到一馬嘅😅
勁喎,師姐,可以做到一字馬。
我呢啲老骨頭真係攪唔掂。

我又想問下大家,如果你哋喺撘地鐵時,有個衣着打扮扮後生嘅阿嬸,佢著住一身全白色運動服,短裙仔,拉住㗎手拉車,然後坐喺你隔離,不過走晒光,然後你對面坐住一位阿叔,佢目不轉睛咁望住你隔離嗰位走光嘅大嬸,你哋會唔會有咩反應?

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-14 15:27 發表 查看引用來源
叔叔都一樣咸濕 我諗大嬸都想玩露出引下理麻甩佬 睇下自己仲有冇吸引力😂
哈哈,如果換轉係你,你又係咪都照𥄫大嬸呢?😅😅

嗱,講真,我唔覺得大嬸嗰個三角形地帶應該唔吸引囉,不過,我反而好奇,點解唔吸引,啲佬都要照𥄫呢?

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-14 16:30 發表 查看引用來源

如果係打扮扮後生嘅阿嬸嘅話,阿星絕對有理由相信佢係唔知自己走光,而且以阿星坐喺佢隔離又知道佢係一個扮後生嘅阿嬸的話,理所當然不可不戒地係會目不斜視避免去望一個扮後生嘅阿嬸,所以阿星如無意外應該或者可能有機會 ...
哈哈,師兄果然講到好有畫面😂

等我講多啲隔離阿嬸打扮先,佢頭戴cap帽,一身白色運動裝,走紗嘅絲襪,白色運動鞋,身係算肥肥地,矮過我(我本身都唔高)。

不過我估大部分年紀大少少嘅中年男人,一定會係咁𥄫。
尤其係撘地鐵嘅時候,皆因我都見過唔少。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-15 08:49 發表 查看引用來源

肥肥地都並唔係一個問題,豐滿而美麗嘅女人真係四處都有,理所當然因為所以令人十分之想抱下佢添啦。講到又cap帽又走紗絲襪咁,直頭係hip hop到爆,斷估都冇理由冇人望,而且仲要大望而特望呢位嘻哈熟女啦。

阿星絕對肯定堅 ...
好好好,第一時間通知嚟😜😜😜

等我再留意一下仲有咩正嘢可以分享一下俾你知呀吓

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-15 08:53 發表 查看引用來源

我最近轉左工,都有一個中女下屬,大波瘦底,日日着緊身T恤加牛仔短裙,我日日𥄫
果然真係大部分男人都喜歡𥄫女,尤其係呢款大波女女。🤣🤣

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-15 10:54 發表 查看引用來源

嗱嗱嗱,U姐你應承咗,阿星等你通知呀吓,記得快手通知喺呢度留言呀😬
阿星師兄吩咐到,小妹一定聽話😂

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-15 11:07 發表 查看引用來源

阿U姐唔巧呃阿星,雖然阿星大大舊飯,不過小小心靈好脆弱,一呃就中招,出面啲咩補藥黨祈福黨碰磁黨果啲只要有個靚女頭像一呃阿星就中,唔信你試下😬 ...
小妹就點咁呃你喎😭

我心靈都好脆弱㗎😝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆