上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
263  1.3m

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-15 11:41 發表 查看引用來源

所以而家返工都好醒神
哈哈,我相全公司啲男同事都好精神奕奕,而且出席率相當唔錯,仲好熱心幫人添😂😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-15 12:12 發表 查看引用來源

本身office女多男少😂
女多男少,啲男同事應該幾開心。
當然最緊要都係啲女年紀唔好咁成熟🤣

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-15 12:43 發表 查看引用來源
成熟唔緊要
要識打扮衣著
咁先有睇頭
咁宜家好多女人都好識打扮,唔講可能未必睇得出係幾多歲就真。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-15 13:19 發表 查看引用來源

U姐講呢啲,睇你張頭像相如無意外應該或者可能有機會唔會呃人啦。從來只有阿星俾人呃,永遠冇阿星呃人嘅…………咦,係咪調轉咗嚟講呢😬
係囉,係囉,調轉晒嚟講嘅😝

我咩係成日俾人呃嗰個囉。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-15 13:20 發表 查看引用來源

唔揀要,脆弱先有人嚟到掛住,好事嚟嘅😬
我都想有人掛住我喎,聽師兄咁講,我都要脆弱啲先得😅😅😅

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-15 18:45 發表 查看引用來源

阿U姐打出個心口,唔出聲都已經好多人掛字啦,仲想要人掛多幾掛,未免太貪心,貪之極矣,貪之極矣。再脆卜卜啲,阿星連啲睇故事嘅水友都走埋去你度,再冇人睇阿星嘅故仔,你賠返啲讀者過阿星😬 ...
點會走去我度喎⋯⋯我又無出post嘅,所以阿星師兄,你可以十萬個放心都得,我呢啲邊有可能搶到你嘅粉絲喎🥹

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-15 21:52 發表 查看引用來源

去晒你度揾你私聊啦,仲邊樹有人嚟睇阿星啲唔鹹唔淡嘅故仔呢?😬
可能你唔會相信,真係一個都無揾我私聊🥲

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-16 15:20 發表 查看引用來源

如果阿U姐肯換,阿星即刻切………………盤生果嚟慰勞下各位😬
一睇到阿星師兄話即刻切嘅時候,即刻個心震一震🫣,嘩~~~~咁激,再睇落啲先知原來係切生果盤,哈哈😄

我換相,驚嚇親大家喎,兼趕客喎,你知啦,近排可能大家都忙,所以好似都少咗人上嚟,如果我換相,可能全部走晒㗎。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-17 09:33 發表 查看引用來源
可以換張再sexy啲嘅!😬
點叫sexy先😝

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-17 16:43 發表 查看引用來源

呢隻得?
我唔想要隻太濃,淡淡香,HAHA.......
唔行唔知,而家好多女仕系列都做男人市場,我對呢方面無咩觸角,等我試下先。

我最怕買左隻,自己覺得香,但對方會覺得係某酒店洗手間既味喳,HAHA....... ...
酒店洗手間嘅氣味咁特別,唔該,介紹嚟睇吓😅😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆