上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
263  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-17 17:04 發表 查看引用來源

唔………………噴咗上身如果覺得似酒店廁所香精味又真係頭痕,一個唔覺意有男士以為係流動廁所走埋嚟解手就真係反都眼埋。

阿星用嚟用去前後用過3隻香水,除咗AQUA DI同ALLURE HOMME之外,中間有一期用過煎波結他嘅LE M ...
我都好鐘意啲男人噴嘅香水係濃濃嘅味,即好似啲鬼佬咁行經過我身邊,就已經聞到佢嘅香味。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-17 22:20 發表 查看引用來源
勁過而家呢張!😬
Ummmm⋯⋯咁要諗諗先🤪🤪

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-17 23:03 發表 查看引用來源
咁即係有啦!😉
嗱~~~~首先大前提係要等我減咗嗰十幾二十磅先😉

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-18 07:22 發表 查看引用來源

其實好似依家張頭像相,已經好性感,你話如果露埋樣嘅話呢,就天衣無縫啦真係😬
樣呢啲嘢,真係唔好隨便露,點知一露原來係阿梅咁(少林足球)又或者大口珍(功夫)咁嘅質,咁就真係趕客,所以都係唔露樣好啲,等大家仲有幻想空間嘛。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-18 00:04 發表 查看引用來源

我噴係自己身上再俾妳聞下。
咁益我,千其唔好,我唔會俾人打,哈哈😄

引用:
原帖由 史隆教練 於 2023-8-8 16:10 發表 查看引用來源
到此一遊經過下先~~
我都路過先,哈哈

引用:
原帖由 史隆教練 於 2023-10-3 16:54 發表 查看引用來源
好耐無黎,忙到癲~~~
除咗你好耐無嚟之外,我比你更加耐無上嚟。
同樣地,我都係忙到一個點,感覺就好似時日無多,身心都好疲憊,壓力好大。我哋大家都加油吧~~~~

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-10-4 08:00 發表 查看引用來源

都要搵個位放鬆下。。5係就人都癲架
已經做到癲咗,壓力影響情緒,表面好似無嘢,但係其實喺某啲情況下會爆喊。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-4 10:37 發表 查看引用來源

師妹要搵個位抖下,唔係搞到太大壓力就陰公..........
或者搵人按摩下,例如小弟。
按摩有用咩?
我嗰種係壓力,應該要舒發先得。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-4 19:25 發表 查看引用來源

要舒發??我拿手喎,搵我啦搵我啦~~~~
可能俾我狠狠地咁咬一啖會得喎,我牙尖嘴利。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆