上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
263  1.3m

引用:
原帖由 sam7211 於 2023-10-8 18:01 發表 查看引用來源
估唔到咁來無上來,上到來碌左幾頁,都見返很多舊朋友。😂
係呀,我係舊朋友呀,你有冇唔記得我先?

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-10-9 19:31 發表 查看引用來源

點會5記得你架。。😅
我真係好日都唔上嚟,你都記得我?
你真係好嘅啫🥰

雖然我唔係成日上嚟,但我都有留意你哋講咩㗎。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-10-10 08:44 發表 查看引用來源

大家係度咁多年。。點會5識得啲名丫。。
你個icon都吸精(晴)嘛。。😂😂
我呢啲直頭小嘢啦,呢度啲師姐師妹個個都好有睇頭。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-10-11 08:34 發表 查看引用來源

重點整體配合到。。就醒晒😍
我相信寶寶應該仲配合得更好啫😜

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-10-11 08:34 發表 查看引用來源

重點整體配合到。。就醒晒😍
我相信寶寶應該仲配合得更好啫😜

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-11 14:55 發表 查看引用來源

師妹妳俾D信心自己,可能我地都可以配合得好好架,HAHAKAKA.......
我自問真係對自己無乜信心,我驚配合唔到你喎🤭

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-5 12:03 發表 查看引用來源

阿星要聽阿星要聽😬
有故仔聽,我又聽。😂

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-1-11 00:31 發表 查看引用來源
哈哈,想問下呢其實DONKI 的18禁果個位呢裏面係點樣架,我怕羞末入過去
乜DONKI有個咁嘅area嘅咩?又真係唔無喎,等我下次八卦下先😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-11 11:19 發表 查看引用來源
咁又係!不過都要有返啲身材先表現到果種吸引力!😬
師兄講得好啱,你想像下如果條女係肥肥地,除非佢自己好有自信,否則仲會有信心著先得㗎,我自問自己知自己事。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-12 12:01 發表 查看引用來源

其實裏面冇乜嘢買,都係保守小兒科。如果有心想見識可以去性商店
性商店?我唔敢入去㗎,首先我又唔知邊度有,其次又怕俾人望住我入去,三來出嚟又會俾人望🤭🤭🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆