上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
263  1.3m

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-9-2 20:17 發表 查看引用來源
各位好,食在晚飯末呀
未食㗎,宜家先撘緊車返屋企,你呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-2 15:52 發表 查看引用來源
我估大家都知,Marvel既黑豹死左,其實我幾鐘意呢個角色,同大熱既Ironman一樣高科技卻有著不一樣的方式表現。而Chadwick Boseman既離去,佢做左既善事善心我就唔多講了,但原來佢只係得43歲,OH........ 比我仲後生

我真 ...
係呀,早幾日就睇到呢段新聞,我都覺得太突然,有啲嘢真係無得預備,就好似係意外,病痛都叫有得早知下。

所以只可以講珍惜眼前...........人,哈哈😄

應該係好好珍惜你身邊嘅人,事,所以嘢都唔係必然。

咁多位早晨😄

今日超好天氣,係熱咗啲,大家似乎都好勤力咁做運動咁喎,身形應該fit唔少😬😬

我發現呢度好似又再活躍起嚟,見到好多人出現(其實可能係我從來都好少出現,所以咩覺得多人咗)哈哈😄

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-9-3 11:24 發表 查看引用來源

你出現會更多人捧場,一陣PM你..
我出現唔會更多人捧場㗎,miu師妹就可以吸引多啲人。

係咪真係PM我先,我等你㗎

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-9-3 11:43 發表 查看引用來源

講笑mood
我又想pm你架
我支持你呀吓

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-3 13:50 發表 查看引用來源
我岩岩收到個pm
俾人問我係咪師姐
🍤🍤🍤
咁仲洗問嘅,一睇個icon就知啦~~~

咪住,我估呢個只係開場白,目的係要引你回應,然後就深入去探討一下你🤣🤣🤣

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-9-3 14:26 發表 查看引用來源

我絕對棒你場,不過呢大半年我比較忙多數上一上水又要潛過
我其實都係上一上嚟㗎咋,可能一陣就再潛過。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-9-3 14:41 發表 查看引用來源
你唔好又掛住ot啦
哈哈,你咁好記性嘅。
我都同以前差不多,星期五就一定要OT

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-9-4 11:57 發表 查看引用來源
我們撐你吖嘛,所以頁數咁勁
做緊野吖嘛所以咁靜
有你喺度,頁數都去得快㗎😬😬😬

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-4 12:29 發表 查看引用來源

好似7折
其實疫情下,大家覺得係消費上,有無話啲嘢平咗?定係都無乜太大分別呢?你哋又會唔會反而洗多咗錢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆