上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-11 07:49 發表 查看引用來源
下次cat姐記得遮埋我呀!😉
冇問題!不過唔好太埋,扮晒嘢唔覺意撞我個胸喎

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-12 07:40 發表 查看引用來源
你個胸咁大,好難撞唔到!😂
即刻話我頂到你?

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-1-13 11:21 發表 查看引用來源

啲飯盒。。飲筒先致命呀。。我睇片。。隻海龜個鼻插咗條飲管落去跟住d海洋救生員救佢上嚟幫佢掹返條飲管出嚟,又長睇到都痛。😒😔
師兄,你真係用少啲膠,保護龜頭

今次係飲筒,如果下次係dom dom , 笠住個龜頭就慘啦,佢食唔到嘢㗎啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-13 10:28 發表 查看引用來源

HAHA.......行得埋,有身體接觸好正常,食波餅,又或好近距離既傾計,其實對女生黎講,係唔係好平常,定還是有心既先?
咁你諗吓囉,平時請你食波餅嘅女人,係有心定無意?
唔好話你冇呢啲經歷呀吓

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-15 13:22 發表 查看引用來源

今日留返嚟寫稿,下星期過年應該有更多時間去睇多幾套戲。呢啲男人的感動真係自己一個去睇就好,一陣阿星太感動一個唔覺意流眼淚就俾阿星老婆笑到面黃😬 ...
或者老婆想見到你感性嘅一面呢

引用:
原帖由 史隆教練 於 2023-1-16 00:23 發表 查看引用來源

日本仔d動畫點解有時咁好睇
因為點都有時畫到咁熱血
同埋畫得好得意

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-18 13:40 發表 查看引用來源
國內短篇集(1)

應承左師妹,寫一下小弟國內生活點滴既一二,會有別寫緊既日誌,以短打為主,唔好下下只係我講,想有個探討性,睇完既朋友,如果你係我,你又會點做?

如果大家心水清,應該知道小弟往來中港非常頻繁,驛 ...
嘩啦啦!又有故事睇!

今晚慢慢睇先😍😍

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-18 13:40 發表 查看引用來源
國內短篇集(1)

應承左師妹,寫一下小弟國內生活點滴既一二,會有別寫緊既日誌,以短打為主,唔好下下只係我講,想有個探討性,睇完既朋友,如果你係我,你又會點做?

如果大家心水清,應該知道小弟往來中港非常頻繁,驛 ...
果刻,有冇俾執嘢呀姨激死?😆

定係好彩有呀姨,叫一叫帶番你返來現實、理性嘅世界?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-19 15:47 發表 查看引用來源

HAHA...... 當然唔會,男人衝動可以係一時,發展左關係可能係一世喎,哈哈,而且機會多的是。
曾有師妹問,男人,上到國內,係唔係真係好多機會,國內,係唔係真係好易搵食,我想講,係國內,只有你唔食,而唔會有食唔到。至少我無,而且國內地 ...
故事中個姐姐巧溫柔體貼
真係少啲定力都唔掂

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-21 08:56 發表 查看引用來源
咁咪係!比我就上咗先算!😬
應該佢怕亂食嘢,之後肚痛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆