上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-14 12:43 發表 查看引用來源
人大左,大家識分輕重,互相尊重
有時佢等下我收工,有時我又去接下佢收工
我帶佢出去同fd食飯,佢又會嗌我留d💋,等佢可以曬下命
嘩!💋💋💋💋💋曬命

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-14 14:45 發表 查看引用來源

HAHA...... 高估?Never囉。
唔知師妹睇人叻唔叻,講真,一個人吸引係性格,令人討厭係行為,再來有自信既氣場,又或無自信既一條粉腸,識睇,好快知呢個人識唔識得過,可唔可以熟絡。
我唔係一個好喜歡應酬既人,但我知我係一個擅於 ...
又話自己睇人叻,你今次錯晒啦!

出嚟搵食?唔係掛。喺人夫人妻post 出現咗咁多年,而家已經係呀婆級啦!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-15 09:08 發表 查看引用來源
國內短篇集(3)

承言我之前講,港男其實係好多地方都幾受歡迎,不止國內佳麗喜歡,我認識既日本妹、台灣妹又或新加坡馬來西亞,佢地對港男都份外有好感,因為我地有風度有學識,亦較尊重女性同風趣細心,記得以前我地未出 ...
正呀!有分享睇👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-15 11:12 發表 查看引用來源
我舊公司有個9公佢係周圍溝公司既女,我好不幸係其中一個,佢個陣講到話同ex分手後,2年都無屌過女,話佢見我第一面就好鍾意我。我當然無so佢,後尾俾人踢爆,佢成日都係公司溝女,香港女仔梗係唔受佢溝,但後尾聽都有大陸女同事中招 ...
公司都搞啲咁嘅嘢?

9 公得嚟仲咁白痴?全公司都知喎

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-15 15:08 發表 查看引用來源

陰公囉.......
所以咩仔都有,我覺得女生有時會好易心軟,果時我記得人妻分享佢地既不快,我好奇都問可以睇下賤男個樣嘛,我以為例必好靚仔有型啦,頂~~~~原來唔一定架喎,真係甩皮甩骨,樣衰不突止,燕瘦橫肥既都有,我問,真架??佢真 ...
甩皮甩骨,樣衰不突止,燕瘦橫肥 ?😰😰😰😰😰😰😰 唔好話出嚟開房,咁嘅質素,佢錫埋嚟都想嘔呀🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-15 15:25 發表 查看引用來源
咁點解我食唔到嘅!😂
你梗係冇type miss you love you 啦!

由明天起,一早起身唔好去刷牙住,講咗 good morning 先呀!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-15 23:42 發表 查看引用來源
Good morning就有,miss you love you就真係冇!一開始咁樣我驚嚇親人!btw, 我試過一早叫人早晨,佢話佢11點先起身,做乜咁早叫佢早晨!😂
咁唔怪之得你溝唔到🤣 只係有good morning , 又冇good afternoon 又冇 good night .
仲要提佢,今日凍番,記得帶頸巾。今日好曬,飲多啲水呀。昨天頭痛,好番未呀,再send 條YouTube cooking link 介紹佢煲吓湯水調理身體。係咪好鬼暖男feel 又貼心呢!

你估溝人妻咁容易,好忙㗎!
寂寞人妻就係想人氹想人關心

引用:
原帖由 skau1007 於 2023-3-15 23:54 發表 查看引用來源

嘩屌!呢鋪又學到嘢,多謝師兄賜教🙏🙏
我係師姐呀!

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-16 10:13 發表 查看引用來源
唔靚仔,個樣都幾猥瑣
佢個陣追我咪又係不斷msg我,我係有返工個日朝就會覆一次,佢都有問我點解唔覆佢,我咪話少用電話😂
成日𥄫住我,趁無人見到就對住我單眼😉,諗起都想🤢🤮
我覺得似係大陸同事空虛寂寞凍所以先中招 ...
eeee~ ~ ~ 猥瑣. 巧恐怖呀!

對你單眼?!sorry ,笑咗添,覺得睇緊80 年代追女仔啲電影

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-16 12:07 發表 查看引用來源

無,D女人被人氹到盲左,又或咁講,上床前,男人真係on call 36小時架,隨傳隨到,噓寒問暖等等,只係上完床或玩到悶,仲會睬個女人就戇居36小時遮,即女既想搵個男,個男可以失聯一日半日後先覆,咁就知咩事。有時我都會成個先知咁提下, ...
盲咗,真係慘慘!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆