上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-16 12:12 發表 查看引用來源

cat師兄緊係勁,佢身邊好多女架。
唔洗笑嘅!

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2023-3-16 14:20 發表 查看引用來源
所以我朋友上唔到黎,真係差D睇龍兄教路一定有進步
開唔到新account ,只係睇都得嘅,但冇得留言請教龍兄囉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-17 12:22 發表 查看引用來源

咩遮,果位師兄邊有理由唔知妳係師妹喎,妳講一句佢就覆妳,我講千九幾句都無讚我,大佬,我唔同佢一齊讚妳係師兄都唔得啦,我好耐無見呢種打開話匣子既技巧嘛。

嗱,咁妳覆佢妳係師妹,係咪誤會解開,由今日可以開始了 ...
冇讚你啫,唔代表冇留意你喎,或者你係佢心目中嘅偶像呢!你咁多分享,正如你話吖嘛,大把人入嚟睇post 唔出聲,肯定你多多粉絲

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-17 12:24 發表 查看引用來源

請問M痛可以點問啊??我都唔識喎
人妻M 痛,問候吓關心吓。
買定個暖水袋,話下次見面送比佢…. 寂寞人妻即刻覺得似公主,有人重視有人錫

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-20 12:02 發表 查看引用來源

講開讚,我想講,女人叻,有好多種,但女人型,就真係唔係成日用呢個形容詞。
女人可以讀書叻,轉數快,但用型,好少,通常有領導才能,又挺身而出,都會。
工作上型既女人我遇過,今次唔講太複雜。
唔知大家點睇,我覺得開車既女人,某程度都 ...
呢架車加型女嘅組合,好難唔流口水

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-20 13:12 發表 查看引用來源

揾日有機會去百貨公司香水專櫃,阿星孖阿龍師兄兩個大碌木去上演一場令到香水專櫃靚女嘅纖纖玉手慌失失咁揸住條……………噴咗香水嘅試紙,另一隻纖手就揸住啱啱射出……………香水嘅香水樽,用佢嘅一雙美麗化滿濃妝嘅大 ...
嘩!星哥傾傾吓,人妻就會比位你入,咁主動,羡慕死人

引用:
原帖由 史隆教練 於 2023-3-20 14:41 發表 查看引用來源

食檸檬就有份
唔洗怕,食完又一條硬漢,繼續上!

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-21 10:14 發表 查看引用來源

話題轉換,何其容易。阿吉貓要唔要揾個位嚟入?不過阿星話過你知,入咗,就唔會停,所以都係唔巧搞阿星😬
停唔到?

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-21 19:11 發表 查看引用來源

阿吉貓梗係冇聽過光棍佬教女嘅故事喇。

光棍佬教仔:『便宜莫貪』應該大家都聽過都知道啦。咁光棍佬教女係咩呢?之咪就係『切莫蝕底』囉。

話說光棍佬除咗有個仔之外,原來仲有個大姑娘。而且大姑娘生得婷婷玉立,簡直係 ...
Haha , 賺晒

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-23 08:02 發表 查看引用來源

先唔講P圖果班女士,肯護膚又肯打扮嘅女士點都唔同啲。當然年紀去到接近四字,雀斑同毛孔擴張少不了,但係呢啲都係一個女人智慧嘅像徵。阿星認識一位女士,都係年輕過阿星少少,好似係撻癲嚟(即係女拿督)返工化濃妝去見客,阿星 ...
嘩嘩嘩!如果老公睇到你張段就正啦!如果我有多啲機會去玩,又 me time⋯聽落都開心死呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆