上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-23 08:02 發表 查看引用來源

先唔講P圖果班女士,肯護膚又肯打扮嘅女士點都唔同啲。當然年紀去到接近四字,雀斑同毛孔擴張少不了,但係呢啲都係一個女人智慧嘅像徵。阿星認識一位女士,都係年輕過阿星少少,好似係撻癲嚟(即係女拿督)返工化濃妝去見客,阿星 ...
嘩!有埋銀彈仲唔係女人 dream life ?又有 me time ,去玩,又可以買喜歡的東西,發晒亮添啦!

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-27 18:11 發表 查看引用來源

真係,假如係阿星女伴,阿星會叫佢有咁多著咁多,包到冚一冚,全世界嘅人都唔俾睇,只得阿星有得睇。呢啲獨食會唔會太衰呢咁?😬
佢對你有feel 咪唔衰. 吸引到你, 佢仲有成功感添

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-28 15:17 發表 查看引用來源

女人吸引男人好易,男人吸引女人就難好多架啦。
係咩?
似乎你不停收pm, 吸引好多女粉絲呀。

我反而冇喎!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-29 15:01 發表 查看引用來源

師妹,妳太少個人資料可以知道,基本上好難對妳產生幻想,無幻想,自然少PM,因為要同一個素未謀面既人開始,心靈上至少要繪畫出一定程度既"印象畫",而呢幅畫係好感度滿滿先可以發展。 ...
我一向都神神秘秘㗎啦!

咁又係,唔好亂咁幻想,又或者我真身係一位師兄呢🤓🥸🤨

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-30 14:58 發表 查看引用來源

HAHA......真係師兄?咁跟我去打拳啦~~~~
近日復常風,教練講佢D生意多到接唔晒,我由睇住佢無乜野做到而家超忙,都好開心。
可惜我老,如果唔係,我都想參加比賽,呢個幻想唔怕啦掛,HAHA......

我屋企附近既健身店都全開了,師妹 ...
哈哈!你個人咁熱心,幫我 post 相🤣

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-29 23:46 發表 查看引用來源

吹水何必分男女,相逢何必曾相識呢?係師兄係師妹定係師奶都好,有水吹足矣😬
謝謝你唔嫌棄我呢位老師奶 ,巧滾動😭

我會繼續出現陪你吹水

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-31 15:48 發表 查看引用來源

何謂老先??有無驅風油味架??呢下真係唔得喎.......
老人家嘅香水黎架

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-4-1 12:47 發表 查看引用來源
Cat姐~需唔需要我pm你?😏
你咁好人嘅,氹我開心喎🥰🥰🥰🥰 巧溫暖

引用:
原帖由 史隆教練 於 2023-4-27 16:15 發表 查看引用來源

罪大惡極
笑咗 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-27 11:40 發表 查看引用來源

外觀指數基本無得輸,但個衰妹聽佢講鐘意左玩輕SM,同埋興1Q之後瞓瞓下會擔住含醒自動波坐上黎,聽落係唔係好正?
但小弟見佢好似真係比以前更有性趣左,HAHA...... 唔係我杯茶遮。 ...
胸大又索,長腿都唔係你杯茶?

係咪太主動,龍兄覺得又唔夠挑戰性呀🙄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆