上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-27 19:15 發表 查看引用來源

外觀一流識時已經係,而家就成熟左添既,好奇怪,又真係........無得輸得黎,我推左,講堅,我都唔知點解。
都唔係無得輸,佢應該唔夠師妹妳正。

https://i.ibb.co/tPXhZrr/202303161130 ...
龍兄比呢啲相我睇,搞到我好自卑

今日Friday , 原本好開心有holiday mood, 而家冇晒心情

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-4-28 07:25 發表 查看引用來源

龍師兄高招,讚啤酒妹妹之餘再讚埋阿吉貓。嗱,阿吉貓,俾人咁讚法都真係要正面回應下。

老實講:阿星絕對唔係為咗睇阿吉貓而叫阿吉貓俾阿星睇嘅;再講多次:阿星絕對唔係為咗睇阿吉貓而叫阿吉貓俾阿星睇嘅;唉,重要嘅事記得講三 ...
邊個叫我呀?

附件

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-28 10:35 發表 查看引用來源

邊有高招遮,cat師妹係索架。
我份人出名咸濕得黎老實架。
你未見過就梗係話索,幻想嘛….. 🤣

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-4-28 10:52 發表 查看引用來源
咁佢條仔都好勁,可能調教到佢咁!😬
條仔體力都要好勁,3 Q 起跳喎

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-28 15:05 發表 查看引用來源

點會,最多令妳今晚係衣櫃搵番套yoga衫著下影相,一樣有靚靚效果。
男人對住張相打飛機,目標係佢!射佢!

女人拿拿聲換衫,對住張相做運動啦!目標係佢!目標係佢嘅身型!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-28 15:07 發表 查看引用來源

師妹,妳知嘛,有研究講,鐘意著緊身柒皮黑衫既人,對自己好有自信架,內心感性得黎外表要性感,男人最鐘意去掌握呢種女性添架。
而且batman 同 spiderman 都有貓女呢個野性角色添,好受歡迎架。 ...
掌握咁嚴重

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-4-28 15:18 發表 查看引用來源

阿星叫呀,阿星叫。阿吉貓真係好衰,竟然著住套貓女衫嚟自拍,仲要用埋阿星用果個AI apps嚟到整自己張相,整到變咗卡通樣令到阿星睇唔到,真衰衰😬 ...
家吓興用呢啲 apps 嘛

遮住様,配合我神秘嘅夜貓形象

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-28 15:13 發表 查看引用來源

感覺黎架嘛,PM我果D夠未見過我啦,掂既係唔需要同人講太多又或無啦啦show off既,係心血來潮我鐘意呀吹咩,可能先彈下一兩張索索照片咁解既遮。 ...
咁你幾時心血來潮,彈幾張朱古力相嚟睇吓?
唔好扮嘢呀!春天,你一定勁操ing 中,唔好話冇朱古力呀!

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-4-28 15:32 發表 查看引用來源

挻住個哆啦A夢咁大個肚腩,就真係唔好講自己頂到啦。阿星年紀大,機器壞,啲嘅每日三次每次3個鐘呢啲阿星真係講唔出做唔出同埋唔識出。

不過阿星查實未食過偉哥,唔知阿偉哥勁啲定梁朝偉勁啲,見人咁講又跟人講,不過如無意外 ...
下年搵偉哥?
不如搵位靚靚索女仲實際啦!

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-4-28 15:36 發表 查看引用來源

好彩阿吉貓唔會睇一塊腩肉,阿星唔驚攞塊腩肉出嚟獻世,唔使攞,某樹某樹😬
多啦個百寶袋正喎!
抱抱好舒服🥰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆