上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-28 17:06 發表 查看引用來源

HAHA...... 肥左,通關之後多左應酬,基本上每個星期總有幾晚走唔甩,我早排先俾教練笑唔夠靈活。
同時fb同Ig勁多fd去分享D旅遊相,搞到我都想去玩同陽光玩遊戲,所以我俾個時間自己,6月點都要減到見成績為止。 ...
減?
叫你操朱古力呀!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-28 17:16 發表 查看引用來源

咁好一致喎,最終男人目標就係追有呢個身型既女生,而......射佢嘛。
嗱,男人見正野又唔一定下下都射既,HAHA.......
至少我唔會囉,唔係我忍到,而係.....我唔想嘥野,HAHA..... ...
咁就乖啦!唔亂食嘢,又唔嘥嘢 👍🏼

上嚟say 個hi 先!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-22 23:32 發表 查看引用來源
呢排好少上來喎!😉
係呀!冇計啦,又冇人約、請我食飯

唯有好努力工作搵兩餐飯錢咁啦!係忙啲嘅…

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-24 07:34 發表 查看引用來源

阿吉貓,既然你要人請,阿星一定絕對真係會支持。阿吉貓你嚟,阿星準備咗飯盒過你,準時過嚟開工就請食飯盒,最多留隻油雞脾或者半肥瘦過你,阿星幫你留定一盒,唔夠嘅話阿星果盒分一半過你都仲得。你睇阿星幾唔話得?啲以身相許下 ...
你咁鬼好人c 嘅❤️
查實你係咪霞姨嘅助手?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-24 08:36 發表 查看引用來源
師姐出到聲,大把人請你食啦!😬
我怕佢哋食埋我

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-24 15:32 發表 查看引用來源
你咁正,咁就唔敢包啦!😬
你又咁巧人c 嘅?!C9 你都讚正!

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-24 15:39 發表 查看引用來源

咦?阿吉貓你點知?阿星仲諗住同阿霞姨講,叫佢俾定兩個飯盒阿星,等你嚟添。

果啲見到阿星心心眼果啲,你同阿星知就好啦,呢啲係阿吉貓同阿星兩個人嘅秘密,唔好講咁多俾人知呀。唔係一陣真係冇人請阿吉貓食飯,又賴落阿星度…… ...
叫霞姨留2個飯盒,錫晒你添

😍😍😍😍😍😍幾多心心眼!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-24 16:29 發表 查看引用來源

我唔信師妹搵黎係食飯用,而家女生好多都唔食野,只會買野獎自己用。
我大食吖嘛

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-24 17:54 發表 查看引用來源
咁你肯定勁過佢條仔啦!副偈又正,又聽話,又係乖乖女真係好吸引!😬
龍兄梗係勁過果條仔啦,佢都話個女仔like 佢先呀!
我有留心睇文㗎😬😬😬😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆