上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-24 18:27 發表 查看引用來源

HAHA,講真,我完全無代替果條友仔既諗法,只係諗個女仔咁正,呢D街街都食第2D女,個女仔問佢佢又唔認,其實女人係會知男人講真定假話。
及後我覺得個女都有少少好勝既,因為佢健身有成果好定買性感衫好,都有影相我睇,頂佢,咁正既bo ...
所以d 人成日講,機會係留比有準備嘅人囉!

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-24 19:05 發表 查看引用來源

唔開心嘅女人多如繁星,只要女人愛錫自己,幾時都好有市場。

哎,越講越遠添。總而言之,一個男人談吐有深度,食嘢有節制,總係會有機會識到好女人嘅😬 ...
唔係呀嘛!?咁多女人唔開心咩?
咁你咪巧忙?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-23 12:56 發表 查看引用來源

say個hi,但人就bye,咁唔得架喎師妹。
黎緊星期5係假期,快D講有咩玩先??HAHA......
星期五假期上嚟撐你個場
係咪夠friend 先?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-25 10:34 發表 查看引用來源

師妹,今日先星期4,妳去左邊度威先??嘿嘿......
上嚟你度…. 我指呢間鋪,
你間鋪,係呢度有邊個唔識,長吹長有,
仲唔夠威?

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-25 07:14 發表 查看引用來源

阿吉貓早講吖,啱啱先見住阿霞姨兇神惡煞咁行咗去,阿星仲諗住匿埋一二角等佢啲慾火………………唔係,係怒火先真,等佢啲怒火平息咗先出去問佢攞飯盒添。

真係,你知阿星對阿吉貓幾好啦,都真係唔使回報。食晒個飯盒好過嚟開 ...
點解講到拍緊AV 咁嘅?🤣🤣🤣🤣🙏🏻

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-25 07:29 發表 查看引用來源

阿星都好好準備㗎,例如條褲一定放一條手巾仔用嚟抹鼻涕,仲會因為怕果日鼻涕多,整多條放喺另一邊褲袋度添。

所以這些流鼻涕流到要用兩條手巾仔嘅機會就屬於阿星喇😬 ...
咁多supply ?

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-25 16:15 發表 查看引用來源

啲機會係留俾準備多一條手巾仔嘅人嘛😬
唔夠手巾仔都有其他辦法嘅

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-26 11:46 發表 查看引用來源

哈哈,呢個牌真係唔易考,仲要搞搞下隨時會因為躁動嘅情緒而突然之間肥佬添😬
肥佬咪練習多啲,考多幾次

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-29 11:43 發表 查看引用來源

係,人越大,追求嘅事情越趨向接近屬靈。年輕嘅時候貪戀美麗成熟嘅肉體;依家人老咗,反而會嚮往更多嘅情感交流,肉體,反而越嚟越少。

唏,俾阿龍師兄搞到阿星突然咁感性添。阿星鹹蟲嚟㗎嘛,無端端變得咁正經,唔慣添。😬 ...
再大啲,老吓老吓,就慣架啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-29 12:47 發表 查看引用來源

HAHA,有要求先有進步嘛,正常呢。
師兄漏咗中間好重要嘅步驟呀!
有要求,要行動,努力,才有進步呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆