上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-8-19 11:13 發表 查看引用來源

妳講呢句,令我想起一個笑話。
有日個小朋友問阿媽,點解阿媽同其他女人唔同,阿媽問有咩唔同,好靚嗎?
小朋友答:唔係,係阿媽"加拿大"有毛,腳都有零零碎碎既毛,但佢同學仔既媽咪,全部都唔會有毛架,女人唔係無毛架咩?

我寫得唔 ...
人仔細細,觀察力咁高嘅🤣🤣👍🏻

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-8-19 11:14 發表 查看引用來源

如果街市阿嬸會咁著,豬肉佬賣肉加多個肺添啊。

麻煩師妹著黎睇下唔該。
怕羞嘛⋯⋯

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-19 12:23 發表 查看引用來源

臂力同腳力都要好好先得,又要攬住,又要行嚟行去,少啲臂力同少啲腳骨力都難捱😬
太短都唔好玩呢招

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-19 12:31 發表 查看引用來源

品酒品咖啡品芝士品雪茄品魚子醬品朱古力品香檳餐桌禮儀商務禮儀演講技巧談吐技巧讀心術催眠術講故事講英文講法文講德文講意大利文講西班牙文性格分析心理分析男女攻防搞情趣搞性趣搞呢搞路,下半年仲有三個月,應該學 ...
未去學,單單研究吓你張list, 已經過咗三個月

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-8-19 12:42 發表 查看引用來源

呀儀直頭等你抱番屋企啦。。係爭你幾時抱咋。。😂😂
嘩!好有立體感呀!

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-8-19 14:11 發表 查看引用來源

所以。。相隔一個浮台安全啲😂😂
去海灘游水帶唔到眼鏡,有近視嘅Ching 咪好蝕底???
睇唔到呀😫

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-19 12:42 發表 查看引用來源

師兄講到阿吉貓好似好正咁,阿星真係見識得少,未有幸見過😬
星哥都算見識少?冇經歷過,點寫到咁多好故事呀?你篇篇都引人入性喎

[quote]原帖由 sam7211 於 2021-8-19 14:16 發表 查看引用來源

點會呢?
我想你想你想你,
一世一世想你,
只是我掛住你,
你唔知道啫!😅😅😅 [/quo
而家知啦!

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-8-19 16:10 發表 查看引用來源
情境題,你第一下睇邊度?
第二第三下呢?
第一眼睇整個身形
高大又型,第二眼睇樣。如果又矮又肥又冇朱古力,已經冇興趣睇第二眼….sorry

回帶…..未正式𥄫時,如果眼尾已signal 到冇頭髮,直頭連第一眼都唔洗𥄫

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-19 21:31 發表 查看引用來源

全部假㗎,阿星係個宅男,睇得多AV抄橋老作㗎😬
星哥!你唔好呃我呀!咪以為我唔睇AV,你啲故事精彩過AV 片呀!人哋冇你咁多background 交代丶人物性格分析丶故事發展細節……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆