上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-8-24 11:45 發表 查看引用來源

HAHA,師兄,我都想講,揀女友會揀均勻索女,但床上真係好難講,大波妹真係唔輸蝕,可能仲係好多人既愛好添。

果個男生就唔好提了,照睇真係文弱到不得了。但我地男人唔明遮,有時女生好似好buy男生女相,又或斯文有禮既男生架嘛。
...
斯文有禮又唔一定弱嘅

文武雙全就Perfect 啦!
好似某打星咁,估唔到彈琴勁惦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-8-25 15:46 發表 查看引用來源

師兄,男人高係一個優勢,人高J長鼻大J粗咀厚JJ耐力厚啊喂。
係㗎!太矮嘅男人,喺其他好多好多方面真係要好掂先得囉

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-25 15:50 發表 查看引用來源

全部都同JJ有關嘅喂😬
JJ對一個男人嚟講好重要㗎嘛,認唔認同先?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-8-27 10:52 發表 查看引用來源

師妹,佢有新戲喎,會唔會睇呢??
定睇另一套,我地呢度個個師兄都可以為妳而上演既,個名都差不多,係爭少少,叫慾火。
佢嘅戲,一定睇

個個師兄?咁多,啲火咪好猛🔥🔥

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-8-27 10:54 發表 查看引用來源

女生一白遮三醜,男人一高已多優勢,如果有埋學識風度外型就真係無得輸。
惦呀喂!有就介紹吓好喎!仲有一樣,唔好樣衰喎

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-28 20:35 發表 查看引用來源

一般女仔係會表現被動,或者都係享受被追嘅過程。又唔一定係等男人出動嘅,有啲女仔會俾好多暗示嚟話俾男士知佢等緊男士主動㗎😬
睇你句子後個公仔笑成咁,你遇過唔少呢?!?!

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-26 22:37 發表 查看引用來源

咁所以阿星某乜用囉😬
多多訓練吓佢啦!

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-29 10:14 發表 查看引用來源

某錯,遇過唔少,不過唔知典解個個都話阿星成舊木頭咁,又或者一舊飯咁嘅😬
身材太索,顏值高,睇到呆咗

佢哋話你成舊木,其實係咪暗示小星星硬到好似木咁呀?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-8-30 11:22 發表 查看引用來源

HAHA,我一係唔做,一做就要精,唔係基於好學,係爛玩喳。
小弟就算呢個年紀,都會搵人教游水、打波、操拳。唔係寫賣點呀下,但真心講,人唔貪玩,邊得黎動力去做好自己,裝備自己去面對唔同挑戰。 ...
👍🏻👍🏻👍🏻 香港人工作咁忙,唔玩吓點得呀!

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-3 19:13 發表 查看引用來源

咁好彩阿星都遇過兩個😬
你好似冇唔好彩過

個個都咁正🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆