上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-19 10:45 發表 查看引用來源

哈哈,雖然果位主動的女生係過去式。
但而家睇番其實好多40樓上樓下既都好正。
Hahaha !!!!
40 係指胸size ????

[quote]原帖由 star_platina 於 2021-9-19 12:38 發表 查看引用來源

某錯,風情萬種,而且知情識趣,有品味有格調,除咗身體嘅互相需索之外,心靈嘅契合度亦都會變得好重要😬 [/quote
咁樣……女神喎
喺邊度搵

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-20 07:17 發表 查看引用來源

周街都係女神,睇下男人肯唔肯發掘,一個女人係女神定朳神,好大比例都係由自己取決;男人唔珍惜而女人又唔愛自己,扒神就好簡單練成。愛自己嘅女人幾時都容光煥發,令人著迷,阿吉貓你話係唔係?😬 ...
周街都係女神😱😱

以你嘅logic 分析,唔通周街都係男神?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-20 14:08 發表 查看引用來源

發現呢種女性已唔簡單,仲要令佢為自己傾心,難度就好比今日要買中一隻會升既股票。
尤其Ching 講嘅心靈契合度

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-20 15:23 發表 查看引用來源

其實成熟女人嘅魅力唔講得笑,
有啲女人令我心動嘅感覺,
比起青春少艾有過之而無不及。
心動後有冇行動?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-9-20 13:16 發表 查看引用來源
我又諗起『淫穴兩臀搖』😆😆😆
咁搖法,男男女女都會好有feel

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-21 07:31 發表 查看引用來源

從來只有懶女人懶男人,就算樣貌唔夠突出,保持身形同自信,一樣可以好耀眼,啱啱啱先?😬
即刻話樣貌唔夠突出
身材好突出=好耀眼

明晒🤣
你啱!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-21 12:27 發表 查看引用來源

事業成功既女士好多時唔一定感情成功,但我明白一樣野就係,世上9成9既女生都渴望愛情係真既,只不過渴望得黎會冷靜應對定還是點人人唔同,其實女生都希望有男人可以為佢地感情解密,解得到,女人自然就投入,有D女人好易解,有D女 ...
難嘅感情lock 解到,解bra 扣就冇難度啦👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-22 11:24 發表 查看引用來源

阿吉貓你啲斷章取義都真係幾掂😬
體諒吓我呢啲老人家

係老花,隻眼唔好,睇嘢係一忽忽,有d 睇到有d 睇唔到

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-22 11:51 發表 查看引用來源

講起解bra扣,我忽然醒起自己好耐冇解過其他女人嘅bra扣。😅😅😅
玩真空?bra都冇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆