上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

一排冇上嚟。睇番你哋吹水好開心

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-30 15:33 發表 查看引用來源

我老婆已經話我買埋一堆二堆嘢了!😅
其實現在偶爾在某些時候,
虎虎都已經喜歡篤下或搥下我嘅胸部,
至於床上,呢一年嚟行埋都事實多咗了!
(我只是佢誘惑我)😂 ...
曬命咁喎

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-30 12:04 發表 查看引用來源

嘩,師兄好多招數KO女生呢,我又真係無呢D必殺技。
我通常只係因應當時環境而臨場發揮喳。
因為龍兄太叻,必殺技已經入晒血,係好自然咁用出嚟,去到一個唔洗諗唔洗特登去做嘅境界

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-10-4 13:40 發表 查看引用來源

呢樣疫情初期已經成日去,宜家多人爭反而少左
唔緊要,香港咁多間酒店,慢慢玩,反正有排冇得飛

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-6 14:59 發表 查看引用來源

我當然無咁勁。
只係準備好係誠意,但有變化先令女生感覺D野係為佢做同佢專屬。
男人大多都只懂Copy & Paste,一條formula行得通好多時對個個女生都係果幾步曲,其實好無新意,我係男人都悶,所以我最鐘意一齊玩D未知數既野, ...
Copy & paste 🙄 點止無新意,連一點點誠意都冇
單單PM 都見唔少

都話龍兄叻㗎啦,點止做定功課,仲諗定new idea, plan 埋玩未知數既野,加晒分啦!

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-10-5 10:57 發表 查看引用來源
當然唔得喇! 我哋呢啲一定要低調,打卡影相就免喇!
私藏閃卡欣賞又得唔得?

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-10-6 11:53 發表 查看引用來源

只是開心share.🙂
kat姐做咩咁耐唔見人?
你知我行蹤一向好飄忽

咁你出現我咪出現多啲囉

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-10-6 13:29 發表 查看引用來源

宜家好多人book,早排去仲係無得book spa因為疫情關係
咁一於book 吓又去過。去spa 按完再返房玩按摩

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-10-7 09:41 發表 查看引用來源
唔會留呢啲手尾
一切在腦海中,在心中👍🏻

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-7 17:14 發表 查看引用來源

果度其實好難走鬼。
都係去D旺區但內街好似好D喎,HAHA.......
我記得以前去過漫春天,無房,成班人大堂等,好似飲茶等位,嘩........ 你眼望我望,打招呼無理由問句: 黎扑野呀?咁架嘛。 ...
以你喜歡睇人作風,有冇昅吓人哋呀?分析吓….
點解呢條仔溝到件索女?
女神級點解會跟個中佬嚟呢?
身材正喎,佢哋一陣玩乜呢?
女仔咁嘅質素,唔通床上好掂?
個女仔咁斯文嘅….入到房會點?
呢條仔好餓?咁都殺?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆