上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-17 18:56 發表 查看引用來源

其實我覺得仲有好多師姐師妹既,但我會諗,你要人留言,你既話題都要吸引先得既。
近年我地少左開下唔同topic啦,另一方面,其實好多時師妹佢地都係睇既多,講既少,唔知講咩好架嘛。
係要轉話題,講一D佢地有興趣又想問既野,先可以 ...
係我唔啱,sorry sorry,呢位師妹忙到連上嚟都冇🙇🏼‍♀️

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-24 21:39 發表 查看引用來源

師妹係度就緊要囉~
妳知啦個場有靚女爭好遠。
靚女?!

咁即係叫我快啲離開啫😭

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2022-10-24 12:54 發表 查看引用來源

其實仲有無人真係會買㗎?🤔
仲有出版嘅咩?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-25 10:24 發表 查看引用來源

HAHA.......
唔係掛,妳出名靚女黎架喎。
我就好似酒吧老闆,開定舖等大家入黎,同埋等妳過黎留下言架。
各花入各眼啫

酒吧老闆?又幾似喎!我哋班熟客仔得閒drop by 吹吓水

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2022-10-25 07:21 發表 查看引用來源
有架 你行報紙檔睇下 重有得賣
其實喺報紙檔買咸書都幾embarrassing

你知啦,通常都係幫襯屋企或返工附近嘅檔口,大家街坊喎😅

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-10-25 07:51 發表 查看引用來源

此姨不同彼姨,果啲街市嘅姨姨堅係太監騎馬,簡直可以話係引人入性,一把粗糙…………係富有磁性嘅聲線,加上水桶……………係圓潤嘅身材,再配合肥手揸住…………纖手抱住嘅青嫩蔬菜,實在令人想打…………想入非非先真😬 ...
原來睇姨姨都咁高深

男人嘅幻想….真係佩服

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-10-25 13:36 發表 查看引用來源

阿吉貓係咪姨姨?等阿星睇過深唔深😬
耶⋯⋯星叔叔咁鐘意昅姨姨,怕羞㗎

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-26 10:21 發表 查看引用來源

無錯。
大家都各有各忙,偷閑時上黎傾下,當一個加油站。
而家呢個世代,大家仲有時間有心情上黎,係難得架。

https://www.youtube.com/watch?v=1fPEt3UNtCA ...
我年代嘅卡拉ok 歌呀!🤭

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-11-8 14:29 發表 查看引用來源
呢個話題之前講過,但不妨再提。
最近經濟麻麻,好多舖頭都無人行,唔使迫,所以我都去睇下。
講既就係香水,大家知道嘛,一隻吸引既香水,未開口,其實都已經增加魅力,而小弟因為操拳後總感覺臭臭的,執乾淨後總覺得要噴一噴會好D。
但 ...
Well said. 吸引嘅香水味,令人有種想親近嘅感覺。

一隻獨特嘅香水,其香味真係會喚醒記憶。曾經聽過,香水被形容為隱形的飾物,噴上適合自己性格嘅香水,可以令個人形象更鮮明,亦令別人更易記得你。香水呢啲嘢,好難介紹,因為香水及性格有著奇妙嘅關係。

唔知龍兄用開邊類呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-11-9 13:13 發表 查看引用來源

係架,男人,到左中年,30、40就係其中兩個分野,keep,唔keep,未必即時睇到,但多年無見既朋友聚會,同學會再見時,高低就一目了然,再黎見番ex-gf, ex-sl, ex-sp, ex-somebody,就係zoom見得多,但終於見番既客,對方既眼神反應都可知一二 ...
嘩!個sales 姐姐咁絕,教客mix 香水,開多張單👍🏻

我?梗係喜歡能勾住男人魂魄嘅香水

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆