上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-28 17:02 發表 查看引用來源

成熟嘅女性,有知性美,亦注重儀表,有禮貌,更加有眼光;係可遇不可求嘅紅顔知己,唔一定有任何性,但係可以肯定係一位會鼓勵男人,對朋友有要求,對自己亦都唔放棄嘅女人。

龍師兄質素高,識嘅女伴都唔嘢少😬 ...
梗係啦,大家唔同channel ,好難傾得埋㗎嘛。
高質男配高質女

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-30 17:52 發表 查看引用來源

其實結婚與否並非重點,只要女士覺得個男人值得信賴,自然會打開心扉。

可能阿星個人口沒遮攔,所以都冇乜避忌,就好似食嘢咁,百無禁忌唔使戒口。

當然,唔同場合要做唔同嘅事同講唔同嘅說話,最近阿星俾學校邀請去同啲中學生 ...
嘩!星星長輩!

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-12-25 10:37 發表 查看引用來源
Merry Christmas 🎄
各位,Merry Christmas !性旦快樂!

唔好意思,好似成十年冇出現咁添🤭🤭

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-5 14:23 發表 查看引用來源

其實每個人都有佢哋獨特嘅地方,有好多想法想去實現,但係好多時就係一啲人為嘅嘢例如行為,話語又或者態度限制咗佢哋,令到佢哋好想去實現嘅夢想冇辦法得到實現,呢個係最悲哀嘅。

男人千百年落嚟都係接受唔到女人比自己叻 ...
一返嚟就咁多分享睇。好鬼鍾意睇你哋班師兄講男講女

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-12 12:13 發表 查看引用來源

HAHA...... 其實我想講,有番多D女士留言已好唔同,如果仲要質素有番咁上下就仲正啦。
冇乜質素呢度有,得唔得?頂住先

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-12 15:57 發表 查看引用來源

嘩,師兄歸隊啦!

人氣難摸啲,女仔嘅手仔易摸啲😬
喂喂!手仔都唔可以亂摸㗎!

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-15 11:21 發表 查看引用來源

整個對眼好迷人,一除口罩成個八両金咁嘅咀,你都咪話唔驚嚇😬
我真係見過一個女仔,一直覺得佢好靚,點知一除罩,原來倒及牙,吹脹咗咁厚嘴唇😰

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-27 11:20 發表 查看引用來源

阿吉貓呢啲超哂班添啦,阿星一見到即係歸隊😬
你就嚟喺呢間鋪嘅時間,多過喺自己果間,龍兄會愛死你!

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-27 11:28 發表 查看引用來源

大把啦,阿星又何嘗唔係得對眼嘅麻甩呢😬
通常被label 為麻甩,首先對眼已經好麻甩啦喎,色迷迷

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-27 13:35 發表 查看引用來源

龍師兄話會飛嘛,咁阿星咪嚟撐下場等龍師兄嘅故事更新囉,阿星係忠粉嚟㗎😬
鐵粉添啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆