上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
815  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-24 18:39 發表 查看引用來源

麻煩俾D link黎,好想睇下。
吓⋯⋯我係咁二睇完就算啦,我有提及過你喺我心目中永遠都係排第7咁囉

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-24 18:44 發表 查看引用來源

寶寶乖,星叔最中意人叫,嚟,等叔叔抱😬
唉吔!比人見到就大件事啦

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-3-24 18:48 發表 查看引用來源
哈!唔使客氣。

你再有新作我幫你再post都得。
冇冇冇,冇咩好寫啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-24 18:51 發表 查看引用來源

有咁既事文西?妳點知我係一個唏噓既豬肉佬??
同樣嘅反應🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-24 19:00 發表 查看引用來源

妳好野......

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣你要lin, 唉sorry, link至啱,就要問數字師兄先有啦,佢出架嘛

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-24 19:17 發表 查看引用來源

lin同link都要,HAHA.....
妳講跌到第頁我咪搵就得啦~~~~
我冇睇呀,一下掃到幾多就嗰頁

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-24 19:54 發表 查看引用來源

呢篇我有印象喎,快d出下篇。
已經冇出嘢啦

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-24 23:46 發表 查看引用來源

等你呀寶寶
想當年:

有一次我哋去約咗去睇戲,早場,早餐都未食嗰隻

入場前我去咗洗手間先,叫佢幫幫我買完熱狗,我就入洗手間偷偷地除咗條底褲。入到theater 就偷偷交比佢,佢眼都凸咁望左我一眼,我就望住佢微笑一下,坐低等開場,佢又望下周圍,因為太早真係得幾個人又坐得梳,就放心晒hehehe。
我地攬左一陣又錫下又摸下,佢又望下周圍,始終有啲怕,開場冇幾耐,有人送我隻熱狗唻,好彩我哋冇乜動作,跟住我就食咗先,真係好餓,先食兩邊腸頭,佢又望住我,表示「仲引我😡🔥」,我話我一向都係咁咁食腸架,佢耐心等我食完,就開始伸手入我裙裡面,其實已經濕左一陣,所以佢可以順住濕度滑向唔同嘅地方,我嗰佢耳邊不停吹氣加輕聲呻吟,結果,條裙濕左,佢亦停咗手,唯有拎高條裙再用紙巾墊住。之後就到我再食腸,佢一直都保持上半身冷親,下半身就唔洗講,不過好快佢就拍我示意叫我停,怕比人睇到,我就坐返好繼續睇戲,隻手冇離開過佢身體。

睇完因為我要走因為有嘢做,就冇下文啦,其我有講過,只係今次深入啲啲囉😝多謝收睇

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-25 10:52 發表 查看引用來源

嘩嘩嘩! 今日TGIF啦⋯但你令今日變得更美好

寶寶朝早食到咁多腸⋯好叻呀
Alex真真幸福
見佢嗰段時間表良好就獎勵吓佢

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-25 11:20 發表 查看引用來源

獎勵到一半⋯你有事要走
無法再進行
Alex兄好慘
我諗住會喺戲院完成架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆