上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
804  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-3 18:06 發表 查看引用來源

HAHA......佢唔麻煩,身材仲好好添,但唔好喇,新手就唔好教壞佢。
關咩新手事,你唔啱啫咁啱

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-3 15:32 發表 查看引用來源

阿星嘅神話講極都仲有,就知道係純屬創作啦😬
要慢慢嚟,有排睇

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-4 10:59 發表 查看引用來源

嘩哈哈,星師兄同阿星都係差唔多,阿星當年唔識死,學人去打rugby 🏉,同班人肉裝甲車同學鬥撞,落場一陣已經俾佢哋撞到做咗人肉風箏。一個唔夠兩百磅嘅香港人又點同班最少二百五十磅嘅鬼仔撞呢?家陣去撞下都或者有得比,不過聽 ...
打rubby正喎

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2023-3-5 04:32 發表 查看引用來源
後生通常傷左抖兩日就打,呢D積埋既傷好困擾
我最近都開始有呢啲困擾

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2023-3-5 04:38 發表 查看引用來源
如果對方經驗少,投入會多
好易會情緒起伏大,好易做D unexpected事影響自己
明白了⋯⋯通常都係寂寞少婦

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2023-3-5 04:39 發表 查看引用來源
如果係累積勞損比較難好,只有消炎止痛
細佬成日拗柴,博頭手較好易扭傷,仲會扯到背脊痛,周時都用消炎止痛貼

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-4 12:37 發表 查看引用來源

當年阿星唔夠打,時常做人肉星飛機,作用係打親rugby 🏉都四圍飛😬
死啦,我諗到好好笑😆

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-7-1 11:49 發表 查看引用來源

對於大部份男人妳已好夠fantastic ,我這種怪叔叔妳就不用理啦,因為我喜歡女生有女人味又爽朗得來柔情,係咪聽完都唔知我講咩呢~哈哈
咁就咪鬼講啦🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-30 14:06 發表 查看引用來源

贊成,工作之後嘅玩係一種奬勵,話俾自己知辛勞過後係值得期待嘅。

被動式鹹濕好吖,等個女仔喺度諗,係咪自己唔夠吸引力,點解佢唔郁手,直到你製造一啲場景等佢要表示,仲要扮到好唔為意咁明示暗示你,然後做完佢就問你點解頭先 ...
我寧願主動啲,想要咩就要爭取,不過用引導方式,令男士好似做返主動位,我認我淫架haha,又唔係錯事

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-7-1 11:45 發表 查看引用來源

睇妳跳舞到付錢的嗎?😅😅
是什麼舞……
乜都冇⋯⋯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆