上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
804  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-6 15:30 發表 查看引用來源

係呢度傾既,一定係講模型或者lego啦,講下點樣好砌D嘛。
咁要互砌喎

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-10-9 08:00 發表 查看引用來源

郁下出汗都舒服。。前日上珠海行下同按摩。。爽晒。。😂😂
按摩?按邊度?有冇出到呀⋯⋯啲火?

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-10-9 07:58 發表 查看引用來源

咁有乜先擔心呀。😏
擔心龍B擔你周

引用:
原帖由 sam7211 於 2023-10-8 18:01 發表 查看引用來源
估唔到咁來無上來,上到來碌左幾頁,都見返很多舊朋友。😂
hello Sam哥

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-10-10 01:56 發表 查看引用來源

睇個樽身,都feel 到好黑吓
假象唻架

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-10-9 08:04 發表 查看引用來源

有5好睇過咩。😂😂
冇眼睇🫣

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-16 15:58 發表 查看引用來源

令我想起個笑話,就係講醫生見到個靚女,講同佢打針打屁股,叫靚女趴係度唔好郁,打完後靚女感覺真係舒服晒,佢女性朋友事後問打左咩針,靚女講唔多記得,只記得個男醫生對手捉住佢雙肩係背後打,好爽。佢個女友人就問,醫生一對手捉 ...
haha你呢笑話令我諗返好耐之前睇過一套AV,係BBC醫生系列,個黑人醫生用用手指幫個女仔檢查下面,跟佢呢度我唔知點解好深刻,可能嗰時仲細🤣🤣🤣,黑人醫生話:I need to feel more further of the inside,邊講邊除褲攞條J出嚟就插入去,個女仔不停OMG 😅😆仲噴水添💦💦💦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-5 18:04 發表 查看引用來源

我老友係勁既,我記得問過佢點令女生咁痴身,佢把口喎,最初以為佢只係講把口講野叻,佢係講佢係oral sex勁,條條女被佢奶過都話正。
大碌,我估應該係,有次佢溝左某同學既女友,成人禮後條女次次見都要上完床先俾行街。 ...
把口叻真係好殺食,仲要大,真係冇得輸,我以為你講緊Alex🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-1-5 17:50 發表 查看引用來源

有故仔聽,我又聽。😂
我都想聽吓喎

最近諗到啲嘢,想寫吓故仔,但係又一直好忙,冇辦法開始

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆