上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
815  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-31 17:20 發表 查看引用來源

想知局牌當師妹手執4條J時,都應該玩晒,但過程會唔會有條仔好百厭咁去抽下妳水。
仲有係妳忙緊時,用手了妳妹妹,令妳都好想要而氹妳開波呢?
仲有無D曳到用碌棍敲妳面呢? ...
我有興趣知你手執四條J多啲🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2020-8-31 20:03 發表 查看引用來源

無買呀,你有買新玩意?🤣🤣
冇呀,用手最方便😂😂

晚上好呀大家,冇咩我去瞓啦😜🤪🤣😂

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2020-9-2 08:12 發表 查看引用來源

早晨呀~~~寶寶
做咩咁夜訓呀?

今日天氣都幾好,唔知大家係咪都好似我咁返緊工呢?近期朝早返工都覺得多番啲人撘車,係咪少咗人WFH嘅關係呢?但大家都要keep住做足防護啊!係呢想問下大家又有無登記做全民檢測呢? ...
琴晚屋企人食飯搞到好夜,上到唻見到大家已經吹到天際嘅另一邊,我突然好似黑鬼屌幼齒咁搵極都搵唔到個位入,又或者其實係我太攰,條J擺到咀邊都冇力含,所以就say個hi就上床⋯⋯瞓吧啦!
可能我已經冇特定地點工作太多年,隨時都可以WFH,所以對我冇乜大改變同影響,不過外出嘅人都要好好保護自己,至少要有一罩同支搓手液

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2020-9-2 10:50 發表 查看引用來源

其實我都係揾唔到位入㗎,所以只係耐唔耐出嚟求其廢up兩句囉,好彩都有人會回應下我咋。😂😂
我等緊你出現架,咁都比我等到,係緣份呀🥰

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2020-9-3 14:30 發表 查看引用來源

我其實都係上一上嚟㗎咋,可能一陣就再潛過。
你唔好又掛住ot啦

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-9-3 14:34 發表 查看引用來源

哈哈!係OFFICE喇!
女多數手袋有把遮唔使擔心
我幾大雨都唔帶遮架

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-9-3 14:50 發表 查看引用來源
😏😏😏好,pm下先
我miss左咩呀?

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-9-3 14:52 發表 查看引用來源

知道你有人做司機喇!點會落雨呢
仲有d曬TIM
冇喎,我靠自己多架師兄

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-3 14:54 發表 查看引用來源

係,我發現有D女仔,好唔鐘意帶遮,濕身點算呢~~~~出事架嘛。
濕左咩吹⋯⋯返乾囉,又唔會熱帶雨林落酸雨,d衫唔會溶架🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆