上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.4k  1.3m

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-23 16:30 發表 查看引用來源

要呀
最怕有老花🤫
你同我放心喎!我成日問啲同事,你哋做乜將部電話擺到咁遠嚟睇嘅?🤣🤣🤣

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-23 16:30 發表 查看引用來源

唔想老得咁快咋
你知啦
廿幾歲嘅妹妹係最受歡迎嘛
吓?咁又未必喎!
我身邊有個成熟姐姐,
其實佢最大我一歲,
我偶爾間都會幻想和她做愛,
或和她親密。
至於年青妹妹仔,
見到當然會望下啦!
但可能真係只會遠觀,
而沒有想過去褻玩,
可能自覺距離太大,
相反成熟有韻味的女人,
真係會令人腦海纏繞不息啊!😂

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-23 16:48 發表 查看引用來源
做乜咁好幻想力呀
講黎聽下幻想嘅我係點先😛
你係拳頭硬啦
咁要多加溝通才能幻想得到囉!😂
拳頭硬,JJ軟。🤣🤣🤣

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-23 16:49 發表 查看引用來源

女人幾時都唔想老囉
明白的,咁你現在都未老啦!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-23 17:59 發表 查看引用來源

即如果有後生女同成熟姐姐約師兄,擺明一定有飯開,師兄都會應成熟姐姐約??
少女18無醜婦,尤其看在我這種年紀男人的眼中,但成熟有韻味的女人較難求,而且自己打從第一次拍拖之後,都認識過不多不少的後生女,相反姐姐的經驗不多,我應該仍然會選擇姐姐,但隨著自己年事漸高,想搵個有feel的姐姐確實不易,想信只能個人幻想居多,而且疫情開始之後,根本想也不敢想,不過好彩自己剛剛中完招有抗體,短時間都唔會再被阿omicorn騷擾,或者可以放膽大幹一場。🤣🤣🤣

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-24 01:54 發表 查看引用來源

其實我好鍾意果邊既天氣,環境。
聽講移民馬來西亞亦唔難添架。
我都聽講移民去東南亞嘅門檻不高,
上年我都有個friend一家移民咗峇裡峇里島,
原本他們在港都係住接近一千呎左右嘅屋,
但現在在fb睇到他們分享出嚟嘅相片和影片,
佢哋house出面嘅台魚池和泳池,
相信加埋可能都超過1000呎。😅

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-24 12:30 發表 查看引用來源

咁師兄係呢段無敵既日子裡要快D出手~~~~
講就容易😂
做人,都係順其自然。🤭

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-24 12:39 發表 查看引用來源

我鐘意食生果,同埋陽光海灘,所以真係幾鐘意果度。
無錯啊,我見好多野真係唔貴,我食野又簡單,簡直係一流選擇。
師兄真係可以考慮一下。😁

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-3-24 12:06 發表 查看引用來源
等Sam師兄報告。
數兄想做長頸鹿?🤭

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-24 13:36 發表 查看引用來源

師兄,唔好咁心急做人先,做愛得架啦~
姐姐望上去靚唔靚先?口罩下多數都望落靚女左架喎。
師兄所講嘅姐姐,是否我早前講過果個呢?佢在我心中當然唔錯啦!我唔知點解?有時望住佢,總愛幻想佢著旗袍,顯露佢玲瓏浮凸婀娜多姿的身型,呢個畫面我覺得就最為吸引,最慘我覺得佢對我都有feel,而佢都feel到我對佢嘅關懷。好似在操練後的我,有陣時佢都會行埋嚟摸下我手臂說:嘩!其實你都真係大隻左好多。不過我覺得我和她應該唔會發生啲乜嘢,又或者說唔應該發生啲乜嘢,呢啲感覺,或者只能長留在大家各自的心中吧!😂😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆