上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.4k  1.3m

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-25 13:10 發表 查看引用來源
點會肉酸啫,come on, show me your 肌
剛剛先聽你講換完相喎!😅

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-25 13:33 發表 查看引用來源
影返同樣條轉個角度唔好比電話阻住
所以一向嘟講男人係苦命,
男人怎能滿足曬女人嘅要求呢?😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-25 14:23 發表 查看引用來源

後生果班野戰係自拍架,唔使等人偷,真係上TG大把.......
多到懷疑人生。
因為我哋已是老人家,思想守舊啊!😂😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-25 14:24 發表 查看引用來源

師兄,一影,前中後左中右都影,每星期update。
一個月後fit左又update。
寫真男?
最慘我冇佢男人咁有型咁fit呢!😅

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-25 16:34 發表 查看引用來源

可能係,佢地拍晒D野外同SM,我真係.......做唔出。我老土.......
我哋追不上時代了!😭😭😭🤭

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-25 16:35 發表 查看引用來源

HAHA,都唔係既,自拍再自我審查邊部份操好D嘛。
呢個動作絕對是不可缺少的。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-25 19:09 發表 查看引用來源

條片有男人拒絕,有男人埋去一見有波祼女光晒豬又真係可以即扑,扑完又真係走人。果條仔之後又再繼續係街拉客。完全唔知咩心態,又好奇怪.......... ...
好精彩咁喎!可以pm條link嚟睇下嗎?🤭
by the way,唔知師兄仔女近況如何?
抗疫進展順利嗎?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-25 18:46 發表 查看引用來源

以前我去旅行,當fit時會影全身,即睇邊度修修佢。
咁小弟其中最like男上時女方左右手揸我屁股,佢地份外野性地抓住抓住咁搓,講好好手感,果時我就勁練深蹲嘞,HAHA...... ...
哈哈!小弟去旅行或住酒店時候,
都鍾意在鏡子影全身照,
現在對比返以前的相片,
都睇到有明顯嘅變化。

咁師兄要多做深蹲了,
若然手感唔夠,
那就太失色了!🤭

其實我都好想做深蹲,
但深蹲真係比較悶,
所以我都唔能夠持久以恆去做,
通常都係有做過就算。😅

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-26 12:44 發表 查看引用來源

精唔精彩見仁見智,我都係鐘意D正常既性愛多D,係間唔中有D奇異野就爆趣D咁解。

師兄有心,小朋友都精神多了,最攰係我遮,而且係房既日子都真係唔輕鬆易過。
反而好似D教學講用21日養咩野習慣,家陣可以用14日黎做下平時都定 ...
都是的,呢十幾日其實可以好好地利用,我就用呢段時間上youtube,睇咗好多自己平時唔得閒睇,但係又想知嘅嘢,睇到攰就瞓,瞓醒又走去睇,都唔知幾多年未試過呢啲生活。😂

安好就最好,祝師兄小朋友早日痊癒,早日重回社區,投入返自己的生活。💪

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-26 12:25 發表 查看引用來源

其實而家好多40+既女人望上去都好後生,唔會比廿歲唔執既爭好遠。
但如果個姐姐本身都唔執就真係阿媽同仔。
我覺得自己老婆靚過好多廿零歲嘅女仔。🤣🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆