上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.4k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-29 13:48 發表 查看引用來源

以前阿星食煙,女伴話有陣苦刦味;家下戒咗煙,睇啲情況已經改善咗好多,再某人投訴苦😬
咁就可以多吞多食了!😁

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-29 13:56 發表 查看引用來源

係喎,等阿星都用下呢個藉口喺遮醜先~~~😬
係架,呢個都是一個不錯的藉口。🤭

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-4-1 10:53 發表 查看引用來源

又涼番~~~~~
但涼涼地好過尋日咁熱。😅

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-1 11:36 發表 查看引用來源

星期5搞笑野~~~~

大家都知,而家寄野都幾麻煩,話說小弟有份文件急寄回國內,唔等出門收件,就坐巴士出發啦,唔知大家巴士會坐咩位,我就鐘意下層既對頭位,闊落D嘛,通常小弟都會聽住歌坐窗口位望街,呢個時候,斜對面坐左一位熱褲後 ...
師兄好幸運囉!但距離太近又好尷尬,
如果換著係我,我可能會心跳加速。
其實你望書又好?望腳又好?
阿靚女應該唔多介意,
因為係你望書嘅期間,
聽你形容,佢應該係冇咩郁動,
如果女人係討厭你呢個行為,
相信佢的書本或下身必定有所動作,
所以阿靚女望住你嘅時候,
其實可能佢在心諗:我係咪好正呢?搞到你目不轉睛。🤭

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-1 12:12 發表 查看引用來源

阿星都試過,坐巴士對頭位(阿星腳長,除咗下層對頭位阿星真係某乜地方坐),話說果次阿星早上車,坐到對頭位嘅正向位(呢,即係唔係倒頭位啦),過兩個站好多人上車,坐剩阿星對面個位,有個女仔攝咗入嚟坐。大家戴住口罩,當然睇唔到佢係咩 ...
原來星師兄都有如此經歷,
等我過往仲成日坐樓上,
下次如有選擇,
等我都坐下嗰啲位先。🤭

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-1 13:45 發表 查看引用來源

其實阿星好想上樓上坐,不過真係生得太膠,上樓上企唔得直真係巧辛苦,所以迫於無奈先坐樓下咋😬
唔緊要啦!樓下有樓下嘅好嘛!🤭

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-3 01:05 發表 查看引用來源
喂,我諗到有一次好好笑,我坐上層最後,貪冇人睇,一路睇av一路自慰到高潮,反正未到更係瞓陣先,點知sir得太底真係冇人見到,醒返發現熄晒燈,但架車又行緊,不過唔知去咗邊度,就慢慢行落去,司機喺倒後鏡見到我冇出聲,我就坐低左,再望下 ...
還是妮歌潔曼嗰套“見鬼”呢?
我十幾歲時候,
都貪得意試過坐最後排打飛機,
嗰時應該仲係熱狗類型。😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-4 13:15 發表 查看引用來源

聽得多,我都唔敢再坐後排........
細個仲要好冇公德心,
求其射喺前排座椅後面就算。😅🤣🤣🤣

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-4 14:04 發表 查看引用來源

戲院又係另一個偷偷摸摸嘅地方啦,通常同女伴去睇戲都係兩個人靜雞雞坐到最後一排,得兩個人坐,攬字搞三搞四,仲邊有心情搞第二啲嘢,例如睇戲咁呢?😬 ...
到散場之後,發覺原來唔知套戲講咩?🤭🤭🤭

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-4-4 19:08 發表 查看引用來源

eeeeeee……. 巧恐怖呀!
kat姐,咁你有無試過被人射精在你身上呢?😅
不過始精不同彼精,
搭搭下巴士,
無端端發現別人的精液在前面椅背,
又的而且確係一件相當嘔心的事。🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆