上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.4k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-4 14:51 發表 查看引用來源

以前情侶位先可以將中間的扶手拎走,就係咁,2個人close得多可以為所欲為。
但真係成日唔記得套戲講咩......
我以前同女朋友去戲院的時候,
那時還是舊式戲院,
所以是沒有中間能夠移動的扶手。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-4 14:28 發表 查看引用來源

唔係啩?阿星腳長,膝頭哥頂住背板,咪磨哂落條褲度囉?😬
星師兄以後頂背板前,要多加留意啊!🤭

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-4 14:51 發表 查看引用來源

咁都得。
師兄,但係唔係出入屯門果D長途巴士先可以喳??市區應該難D掛......
1、2分鐘,咩途程都沒問題啦!😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-12 16:34 發表 查看引用來源
近日都發生左唔少事,忙到完全無閑情上黎留言。
忙咩?工事私事都有。

不如分享下怪人怪事,
話說其實香港樓市一般,但全城都瘋搶車位,車位可以說近月真係好多人炒賣,咁小弟都有留意下。
咁小弟去律師樓簽名,好搞笑,果間唔係一 ...
聽上來,感覺呢個人好唔專業,亦都冇尊重自己嘅客人。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-12 16:48 發表 查看引用來源
再分享件有趣事,早幾日跑步,簡單一個動作,就看出我們香港人同外國人湊小朋友既不同。
話說星期日超好天氣,我就沿海濱長廊跑,看見了一個小朋友行,離3~5步落後的是一位香港爸爸,很小心亦很著緊呢位3歲小朋友,分秒沒看少一眼。
...
中國人好多時都怕仔女長大離開自己,外國某些人,看著自己的仔女漸長後,就希望佢哋離家外出自己獨立,中西兩種文化截然不同。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-14 23:08 發表 查看引用來源
就嚟可以出去抖下氣啦
會有咩計劃呢?
和A先生來個浪漫的晚餐?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-15 14:20 發表 查看引用來源

師兄,戲院重開,可以睇戲,而家可以食爆谷同腸,之後才晚餐。
希望寶寶享受完呢啲愉快體驗,再回來包膠給我們。😁

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-26 20:18 發表 查看引用來源

耶!體罰⋯⋯人哋巧辛苦架
但辛苦得嚟可能有性興奮。🤭

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-27 12:53 發表 查看引用來源

救火黎講呢下,只會救熄一次下次再心思思又起個更大,呢個係男人本事。
女人惹火,男人先自動自覺救火呢。
我細個夢想是做消防員,為人民請命。🤣🤣🤣

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-27 12:54 發表 查看引用來源

HAHA......
應該要講下玩過咩體罰,又最想玩D咩體罰先得。
我都想知kat姐喜歡咩類型體罰。😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆