人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
17  1.3m

支持新舖!龍兄繼續fit爆。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-13 10:45 發表 查看引用來源

家陣搵食艱難,係無啖好食就真........
呃到下人

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-13 10:48 發表 查看引用來源

今日返工,見好多人都跑步,但係甩罩架下。(口罩我指)
我諗係唔係多人WFH,所以走左去跑步。
唉,唔戴罩跑步果班,唔係佢死佢事咁簡單呀。氣來氣喘,仲要高速移動,成個高速移動播毒站咁,完全無公德心。
唔通戴咗個口罩就唔識跑步?咁真係要檢討下。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-13 14:35 發表 查看引用來源

HAHA......師兄咁講,即時想番起以前大家keep得好fit既日子。
以前最有心機就係去旅行時show off,點知而家旅行都無埋........
果陣時fit但係偏瘦。呢兩年先叫儲返啲肉。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-13 14:37 發表 查看引用來源

HAHA,呢層真係唔知,只聽講佢地話戴住跑唔到。
我諗辛苦D就一定既,但唔關我事就算,我係屋企操都係一樣。
關呀!幻想有一日你行緊街,有條友he he her her喘晒氣又唔戴口罩向住你衝埋來,你話你驚唔驚😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-14 11:02 發表 查看引用來源

HAHA...... 我唔使太大隻,我儲少少夠。
係啦....我都好怕.... 一唔小心操得太大隻 XD

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-14 12:00 發表 查看引用來源
放心啦!呢兩年我儲的肉必定比起型爸多。😂😂😂
你秘密練兵啦😍

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-15 09:18 發表 查看引用來源

佢哋無人應機,唔知係咪小週末晚上太搏命呢?🤭
今朝見到你呢句即刻唔應機。
老虎蟹都話自己執到天光先訓。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-15 11:40 發表 查看引用來源

型爸,我絕對相信你有如此能力,
執到天光才瞓,
令我立時想起年青的我,
無錯,當然執完後,
好多時都已天光,
(因為是晚上在街邊執死屍回家。)😅 ...
的確係間唔中會天光先訓,但唔係為左玩lor....我想話😭

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-15 12:04 發表 查看引用來源
證明你還年青力壯,
我兩、三點已頂唔順要瞓了!😭😭😭
為兩餐,頂硬上,無得揀。

前往最後回覆