上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
827  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-11 09:02 發表 查看引用來源

HAHA,我都未入過,其實我不嬲好少玩呢樣野,反而以前有人妻問我想唔想試下。
之後佢著左套性感內衣,嘩,又真係好加分,即一個已熟悉既胴體,如果有稱身既內衣配合係會有加持效果,而且內衣既顏色,設計,絕對可以引發男人慾望既一面 ...
咁呢個人妻都好有情趣!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-11 11:15 發表 查看引用來源

其實大部份女生都有情趣既,而且性感內衣賣得貴係有其價值,即一個女生再正再索都好,男人唔會係女人面前講,但其實幾正,睇左超過幾十次,都會希望有d新鮮感。而性感內衣,往往就發揮到呢個作用,即一個女性胴體,無著既吸引,同有性 ...
咁又係!不過都要有返啲身材先表現到果種吸引力!😬

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-1-12 09:25 發表 查看引用來源

師兄講得好啱,你想像下如果條女係肥肥地,除非佢自己好有自信,否則仲會有信心著先得㗎,我自問自己知自己事。
咁謙呀!😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-15 19:07 發表 查看引用來源
星期一,無思分享下--飛常弱智

話說近日又新冠同流感肆虐,大家真係要小心D。
咁記得2022年時,返國內仲要坐長時間既疫期,記得前年因為工作,上去一忙,就忙一個月,足足一個月無扑野,係分隔兩地時,我問人妻有無掛住我,人妻又問我有 ...
呢個人妻真係好有情趣!咁扑咗佢幾多Q?😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-16 14:33 發表 查看引用來源

果日都係2Q遮,但就好enjoy,因為正如我之前講,性感內衣既女生,係會多左份體態美,好多時再索既女生,唔係完全祼體就叫好睇,當然,大戰時點除點拉開又係一個好玩既地方,男人,真係唔係好多個識得好好去除內衣可以除得有技巧架。:lo ...
係咪鋤得好凶狠!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-16 14:47 發表 查看引用來源

會架,師兄,俾你禁慾一個月,再加上返國內忙左大半個月,完成份project果個心理壓力終於可以釋放,嘩......
如果要數男人最想扑野既moment,呢個都算係數一數二,HAHA.....
加上人妻識做,性感內衣,按摩油,眼罩都帶齊喎。 ...
仲有眼罩!佢咪比你鋤到好high!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-16 15:34 發表 查看引用來源

眼罩我覺得往往比好多玩法更另類刺激,因為會放大觸感,呢個時候如果係女戴,男既慢慢性挑逗,其實係非常之好既一個前奏黎添。
之前有試過咁同佢玩?😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-16 17:26 發表 查看引用來源

有,其實咁樣既型式可以好多玩法,按摩油都係其中一種,師兄可以試下,尤其而家天氣凍,用按摩油搓暖手掌去做前奏,其實係極之舒服,女方很受落的。 ...
好識玩喎!😉

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-16 18:56 發表 查看引用來源

簡直可以講,非常濕潤添😬
邊度濕潤?😉

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-16 19:01 發表 查看引用來源

梗係眼神啦,唔係你估邊樣?😬
咀唇!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆