上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
827  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-16 19:38 發表 查看引用來源

鼻哥窿得唔得呢?😬
咁核突!😂

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-16 20:27 發表 查看引用來源

除咗衫打出晒按摩凍起上嚟一個唔覺意打個乞嗤流出鼻涕嚟,係咁上下濕潤啦😬
唔係會按到興咩!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-18 11:56 發表 查看引用來源

HAHAKAKA...... 我真係試過被女生講衰,以前會好俾心機慢慢黎,做咩而家咁求其就入架。
男人都係粗心過後才懂珍惜,HAHA..... 尤其以前一對幾時,D細心真係會磨蝕晒........

原來男人大左真係會唔同,我比較enjoy去慢慢享受 ...
咁會唔會冇水就入?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-18 16:27 發表 查看引用來源

我估唔會有男人無水都入掛,理論上無水入唔到架喎,除非男既好細碌既遮,係嘛??
同埋女生無水,其實都要幾無興趣扑野又或對個男人完全無感先機會大,印象中好似未試過。

但我被人投訴後,都有檢討過。HAHA...... ...
之後玩到佢濕晒,主動要求先入?😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-18 19:01 發表 查看引用來源

其實而家每次都會架,師兄,唔知你有無聽過,如果個女生俾你扑到好舒服,感覺非常良好,其實當你同佢單獨,搞D氣氛,環境係機會,佢個身體都已不自覺會ready,即俗稱既未扑都已興奮。

男人既衣著,加埋香水味,食個飯飲杯酒,又或睇場戲拖 ...
咁我都聽過!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-19 14:14 發表 查看引用來源

即好明顯係應該36歲大點知睇落26歲咁細,身形唔高大所以胸應該得30A點知原來係36D大,呢隻反差,其實非常吸引。
如果A3既body點知係A4腰,更加係正。 ...
咁正,廟細燈籠大!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-19 14:19 發表 查看引用來源

師兄有無遇過呢D,即好似林明禎,Miko Wong果D,細細粒樣唔錯但身材犯晒規。
有呀!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-19 14:38 發表 查看引用來源

咁師兄就開心啦,因為呢款同高身長腿完全唔同感覺,無話邊個好D,但我覺得同食得多比,食到索靚正既滿足感高好多。
咁又係!各有各好!食到索靚正嘅梗係好,質好過量!

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-1-19 15:04 發表 查看引用來源

你哋攪錯晒啦,我指嘅應大嘅細,係指胸部,唔應大嘅就大,係指Pat Pat 呀😜
Pat pat大都ok架!😉

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-1-19 15:09 發表 查看引用來源

吓~~~咁都ok?
唔係普通大喎,係大大哋啊
幾大先?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆