上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
827  1.3m

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-1-22 13:34 發表 查看引用來源
報左名小丸子跑5k😊
係乜嘢來?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-22 14:41 發表 查看引用來源

得之餘,都會想有好成績既,HAHA,睇下點啦,我想打拳,又想跑,就會超忙。
咪冇時間食女!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-22 15:25 發表 查看引用來源

HAHA...... 師兄,做咩野最終目標都係滿足自己,食女最終目的係咩先?上床?講真,呢樣野對我黎講已無咩挑戰性,即我搵唔到滿足感,(唔係對食女無興趣),講真,除非有驚喜。做人,最緊要搵到令自己感interesting既野。不如咁講,係引人 ...
師兄講得好啱!😬

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-1-22 15:40 發表 查看引用來源
跑步😀
我意思係小丸子!😬

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-1-22 16:05 發表 查看引用來源
櫻桃小丸子
我知!點解會用佢個名!佢搞?

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-1-22 16:38 發表 查看引用來源
係呀你上網搵下
明白!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-23 10:37 發表 查看引用來源

師兄,係小丸子跑步,就正如我剛提起,係變形金剛跑一樣,興左幾年,而且而家好正,而家跑到整個賽事,都會有牌,紀念好,提醒自己努力都非常好,因為以前好似要有成績先會有牌。

又係果句,跑步都識到人架師兄。 ...
即係要扮小丸子?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-23 10:34 發表 查看引用來源

師兄,而且你唔同處境,識既女生都唔同,即我知,可能最終都係飲杯酒,上個床,但過程可能可以好唔同,所以我鐘意個曖昧,多過往往為上床。
曖昧之後上埋床咪仲正!😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-23 10:48 發表 查看引用來源

HAHA....點會啊師兄。
係一系列既小丸子裝潢,亦有小丸子作贈品同牌。
之前講起既變形金剛,如果師兄鐘意呢個brand,就可以參加,拎佢既牌。
明白!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-23 10:56 發表 查看引用來源

HAHA..... 你試過上床時,有條好索既女俾你扑緊,下半身好爽,視覺享受亦一流,佢係皮膚又滑叫床又好聽,但你心底就係投入唔到,忽然問自己: 又係扑野,而家係為扑而扑,定還是人人都覺得要扑,自己溝到唔扑會好蝕咁呢?
我好多年前試 ...
咁如果真係正嘅,食下有乜所謂吖!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆