上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
827  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-23 16:11 發表 查看引用來源

HAHA,我極少,始終再食,貪咩先?當日分得開,總有原因,如果食完,大家當口淡淡解下悶放得低就還好,一旦瀟灑不能纏上了就是煩。到真係想食,正如師兄講,都搵件新既黎食都無妨,至少食新野,新鮮感滿滿。 ...
咁梗係! 😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-24 09:55 發表 查看引用來源

HAHA,咁等師兄報告。
我都想有!😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-24 14:58 發表 查看引用來源

太謙呢度唔得架師兄,呢度個個師兄都戰力驚人架,識女生同去街市買生菜食一樣咁易。
咁我真係唔掂吖嘛!😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-2 16:21 發表 查看引用來源
無思分享 -- A定B

最近,朋友問起,如果有2個女人鐘意你,你當佢外表一樣討好,身材一樣正,
A) 賢良淑德,聽聽話話
B) 好勝,工作出色
男人會揀邊個呢?2揀1只可以選1,無我why not both。

我就反問,喂,女友定老婆先,唔同玩法喎,朋友就 ...
咁你試過之後邊個好啲?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-3 17:12 發表 查看引用來源

兩個都好,都正,但.....都唔夠今日正。

OFFICE快食。

話說今日人妻公司有野忙,佢要開OT,即自己返公司完成手頭上既野,咁我約佢食晏,早左就上去佢度,睇下望下,嘩,維港靚景,真心唔錯,而且因為層數夠高,始終係跨國公司,個view一定 ...
咁之後有冇再去開房?😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-5 11:05 發表 查看引用來源

我不嬲都大膽,叛逆同犯規架啦,咁乖,只會係意料之內,唔曳下,邊得黎刺激,下次人妻佢開會,又或沖咖啡,都至少會諗起我添嘛。
佢都應該未試過,肯定覺得好刺激!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-5 11:13 發表 查看引用來源

係架,其實會驚驚地,事實上我都緊張,但個維港view實在係正,係咁樣情況下曳曳,佢應該以後返工、開會、食飯都會大脾夾一夾........
咁佢反應會唔會激烈咗?😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-5 15:08 發表 查看引用來源

師兄,一定會啦。
其實女生正當然係主菜,但環境,氣氛,技巧,仲有時機,先睇得出我地男人心思架嘛,野野剩係帶女生去開房扑野,其實都會悶,偶然玩下突擊,又或不依章法,女生可能有少投訴,但心底都係會配合同想試。
試想下,佢地想試,都未 ...
咁又係!咁佢會唔會忍住唔叫?😬

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2024-2-15 14:06 發表 查看引用來源
例如⋯⋯File/Product太高或知係邊個,就會最後都係我爬上去攞、唔得閒幫我比住錢先之後又冇咗件事、有嘢跌入櫃底,話女仔手易執啲要我趴低幫手、話好趕時間,等唔到下一架Lift,死都要迫入嚟三文治咁夾住⋯⋯ ...
師姐都好相語!😉

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2024-2-16 23:13 發表 查看引用來源
冇得say no姐⋯⋯
點解唔可以?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆