上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
827  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-27 17:02 發表 查看引用來源

係,其實按摩令佢放鬆同舒服,女生都會記得自己,試問有幾多男人會慢慢令女生投入先。
都係幾好嘅前戲嘅!😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-27 18:58 發表 查看引用來源

試過綁手放前面,矇眼,含冰舔佢全身,又或用JJ打面問佢係咩再放入口。
又試過倒紅酒係身,流到邊我啜到邊,呢d,都好吸引同挑逗。
咁其實女生會enjoy被要求一d動作會怕羞,例如要佢跪起床,我係佢跨下舔啜佢洞洞,咁我平時都斯文,好 ...
都好好玩喎!用jj打面如果對方係保守嘅女仔會覺得好羞恥!至於顏面騎乘就更刺激啦!😉

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-2-28 08:59 發表 查看引用來源

晨早流流已經講到顔面騎乘咁肉緊😬
龍師兄講開吖嘛!星師兄好耐冇見喎,去咗邊度威?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-2-28 09:00 發表 查看引用來源
咁多位新年快樂😬
新年快樂!身體健康!😬

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-2-28 09:11 發表 查看引用來源
用j j打面,我都好鍾意🤭🤭🤭
唔覺得羞恥咩?😉

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-2-28 09:07 發表 查看引用來源

一講開呢啲騎乘嘅問題真係令人欲罷不能,欲拒還迎,欲斷難斷咁犀利。

阿星返工吖嘛,有追住睇師兄們嘅話題㗎,不過唔得閒答咁解啫😬
係呀。好正,尤其是啲保守人妻第一次試!😬
過年都咁忙?😬

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-2-28 09:36 發表 查看引用來源
冇呀我覺得好正喎咁
就係羞恥先正!😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-28 14:24 發表 查看引用來源

其實呢兩樣,係心理層面上調情既多,因為男人都係傾向主導果個多。
我都覺得心理滿足多啲!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-28 14:27 發表 查看引用來源

HAHA.....係喎,果個動作叫顏面騎乘,我覺得女生如果享受開,就會好享受。
即一開始怕羞,但如果已騎左,就都會好鐘意,如果同時綁手,佢地被啜奶,係想走又唔想走之間,係好得意。 ...
係呀,肯定更多刺激!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-3-5 15:34 發表 查看引用來源
最近超忙,因為準備考試。

天氣凍完之後又濕,而家既天氣我係最怕既.......如果可以凍多一排就好......
唔知有無同大家傾過,我屋企附近個有個海旁都幾受歡迎,所以跑步既話時不時都有靚女睇,咁有次我坐巴士返屋企時,有2個新 ...
點解?太多女食?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆