上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
112  1.3m

回覆 12033# sam7211 的帖子

Sam哥~身體健康呀!

回覆 12051# sam7211 的帖子

Sam哥似乎諗住暑假黎個大解放😂
我好樂意睇下你嘅成績㗎😎

回覆 12063# sam7211 的帖子

係呀
真係好耐無見喇
我雖然無黎呢度,但精神與你哋同在㗎
我d朋友康復後都覺易攰咗
有兩個話我知佢有腦霧呀
點都好,慢慢調理下
再慢慢比我嘅調教下就會變返以前咁㗎

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-3-22 15:40 發表 查看引用來源

其實都只是借角度挺胸收腹,
想大解放還需好一段時間。😅
仲有幾個月⋯慢慢操
再請我哋眼睛食冰淇淋
諗起到爽YY😌

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-22 15:42 發表 查看引用來源

師兄keep going~~~~
HAHA......暫時健身我先放在一旁,小弟正進行齋戒期,所以會唔食肉,body就唯有順其自然好了。
但師兄有成績都會促使我之後努力。 ...
師兄想排毒?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-22 15:45 發表 查看引用來源

搞錯,我呢??我呢??
你身體好強壯㗎喎
我仲記得你張Profile Picture囉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-22 16:02 發表 查看引用來源

其實係信仰信念,所以齋戒一段日子。
我小朋友中左嘛,而家陪住佢地,同時改改平日既飲食習慣。
明白。一家要健健康康呀😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-22 16:04 發表 查看引用來源

HAHA.....我意思叫妳得閒搵我呀,我手機壞左......失聯中了......
連profile pic都無晒添啊陰公~~~~
你用咩電話㗎⋯無得用雲端save低咩?!😆
你想我半夜搵你叫你起身去飲水?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-22 16:16 發表 查看引用來源

HAHA,畫面都無埋,咩都整唔切。
半夜想妳叫我起身飲水??定,妳用口含住叫喎,我意思係妳含住啖水。
畫面都無埋⋯證明你幾咁唔愛錫部電話
好有畫面⋯就決定含住咁叫你起身⋯啖水好重要

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-22 16:57 發表 查看引用來源

佢壞時我真係叫救命架。
係喎,即妳係床尾趴上黎含住果下個樣,我估一定醒晒,大細dragon都醒晒。 哪怕含住果下係水定係......咩都好。
我點穿過電話出現係床尾呢?
我只知道含住啖水再打比你叫你起身飲水,一開口就會流到嘴、下爬同成身係啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆