人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
11  1.3m

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-8-27 09:53 發表 查看引用來源
早晨呀各位
早晨 Mui 姐, 早晨各位。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-30 11:42 發表 查看引用來源

在家hea足14日遮.....又唔係做足14日,如果做足,可能一個月內對性都唔會有興趣.................
如果連續14日都係同同一條女做.................. 14日後可能以後都唔想做。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-30 11:53 發表 查看引用來源

我蠢啦,當年唔似而家咁多野玩。又搖控蛋,又咩主奴,我果時好簡單架喳。

好多時都係飲下紅酒,又或一齊沖涼果D,嘥左佢地..........
你都已經好過胡楓年青嘅時代,見到女性著住一件頭泳衣游水對眼珠已經突咗出嚟。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-10-31 10:59 發表 查看引用來源

某地鐵站都有好多短裙睇😂
好耐之前東涌線d凳係光面
如果裙短加底底鮮色一定係凳見到
夏天啲囡囡著得特別性感

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-8 15:22 發表 查看引用來源

師兄又唔好咁講,我覺得男女最唔同既地方係,男人對女人有無興趣,好多時會係頭幾次見面已肯定到,但女人就未必,有D更會慢熱到相處一排先至會產生好感,如果無耐性,往往就會錯過左。

正如我之前都讚叻叻既博士人妻話齋:我係女 ...
男人睇啱就想開波,心裏一味諗住插、插、插。女人就唔同 要講環境,有冇mood。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-8 15:41 發表 查看引用來源
講開吸唔吸引,尋日俾我睇左集"仔仔一堂",嘩下,都真係學到野,我意思係學到,而家電視台真係競爭激烈。
但我又想講句,唔知大家發唔發覺,好多同性戀都係男既好型、女既好靚。我知我知,當然有甩皮甩骨,但有D真係型又或靚起上黎時,你 ...
男同我覺得嘔心,反而我可以接受女同。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-9 10:31 發表 查看引用來源

我無記錯師兄都係高手。
其實男人都唔一定見到食得既女生就想食,我成日都係果句,當你想食就有得食,你就會揀啱先食,而唔係咩都放入口。
即正如我地飲野食野,我係個胃係有限,只會想將好味高質既放入口,同樣地餐廳都想客人係 ...
我不是高手, 我都係喺度跟師兄學嘢。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-9 10:31 發表 查看引用來源

女同仲有好多都好正添。
真係唔明白點解咁多咁正嘅 (女)女同唔要男人要個 TB

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-7 12:08 發表 查看引用來源
我不是很明白哦 😓
Koey 妹妹 為什麼呢排你遊咗過嚟呢邊啲版面傾計呀?

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-1-12 09:21 發表 查看引用來源

乜DONKI有個咁嘅area嘅咩?又真係唔無喎,等我下次八卦下先😂
其實裏面冇乜嘢買,都係保守小兒科。如果有心想見識可以去性商店

前往最後回覆