人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
11  1.3m

我以為我思覺失調添,明明已經睇過,好似講到啤酒妹,點解又睇番轉頭咁?!
幾時打埋落去?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-13 16:41 發表 查看引用來源

Haha....... 唔好意思師兄,因為早知麻煩數字兄代post,而家小弟出番,咁會慢慢順序出到去尾。
如果師兄之前原來已經捧場,咁可能真係要等等。
但我應承會盡快。
唔好意思。 ...
我係師姐,等你po!!

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-8-14 15:01 發表 查看引用來源
哈哈,但你好勁喎
哈哈你胸幾多吋
我44喎
其實想問下有什麼方法可以減胸,我唔想咁大
不過依家晚晚我都做依個
分四寸比我

打尖一問,ching依家結左婚嗱?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-20 17:24 發表 查看引用來源

而家已結左了,回憶中既點滴係結婚前的故事。
咁之前嘅佢地都無聯絡?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-2-17 12:25 發表 查看引用來源

師兄做緊大部份女人都鐘意既野,點會唔冧。
Dra兄真係寫得好精彩呀!由當初唔知邊個邊個幫你寫開始到你自己寫番,好好睇!
我幾乎要翻睇loop幾次...但未得閒回味!
你亦都好好彩,三個唔同類型的女人都比你試過...
寫埋最後分別點分開啦! 好奇mode....

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-2-17 21:47 發表 查看引用來源

當初幫我的是數字兄,非常幫手亦唔該晒。
因為如師兄所知我每回都幾多字數,實在係麻煩。
係,無錯,好好彩第一次試,就已經遇上3個各有不同女人味既女士,其實一開始唔係想花心,但回想番3個再揀多次我亦都唔會捨得拒絕,我相信呢 ...
我頭像?!.......hahahaaa ........講我知,你係唔識出手,定等我出手,還是想引我出手呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-1 16:28 發表 查看引用來源

HAHA....... 重要咩?
出未啫?!快啦!心急呀😍

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-2 10:49 發表 查看引用來源

其實........未,因為新年後有D忙,男人通病:有拖無欠,HAHA.....
唔講笑,都會盡快出,但真係要有mood先得架,因為開始複雜了。
複雜?!............引死人咩......有無得玩下遊戲估中有閃圖呀?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-2 17:19 發表 查看引用來源

HAHA,唔好意思,我講得唔清楚,複雜意思係感情方面遮。
閃圖就唔會嘞,我又唔係女人,邊有人會有興趣睇男人架,我係呢方面好有自知之明既。 ...
唔覺得你驚文筆有幾複雜....我都係講感情方面啫,睇得出如果你對佢無興趣都唔會投入啦,一投入就始終會複雜!
唔係淨係想睇女人嘅,男人都可以好好睇,你頭像已經吸引到好多師兄師姐啦,一定好多人想睇你閃圖,你都係知你自己有咩優勢嘅,開心些牙下啦!小drag

前往最後回覆