上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

呢招開set唔錯嗰!好耐無上黎!
引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-29 19:08 發表 查看引用來源

哈哈,品味提升係正常現象,男人都升啦,更何況女人呢。
飲酒用美女送酒係一件賞心樂事,一路眼望住,一路用舌尖品嚐,耳聽住美麗嘅聲音,人生如此,夫復何求?如果望到咁上下俾女性怪罪點解咁唐突,就可以乘機表示歉意,話好耐冇見過咁 ...

Sam哥fit左好多,我仲係一舊飯咁
引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-30 11:54 發表 查看引用來源

都有諗過呀!諗住買部平平哋嘅玩下囉!
準唔準都唔緊要啦!
始終都可當作一個指標。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-29 19:08 發表 查看引用來源

哈哈,品味提升係正常現象,男人都升啦,更何況女人呢。
飲酒用美女送酒係一件賞心樂事,一路眼望住,一路用舌尖品嚐,耳聽住美麗嘅聲音,人生如此,夫復何求?如果望到咁上下俾女性怪罪點解咁唐突,就可以乘機表示歉意,話好耐冇見過咁 ...
嘩,師兄好多招數KO女生呢,我又真係無呢D必殺技。
我通常只係因應當時環境而臨場發揮喳。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-9-29 20:46 發表 查看引用來源
做咩咁快換返相呀
之前果張係部機唔知搞乜自己轉相自己彈架。HAHA....... 我已唔記得自己係邊度upload同個網址係咩。
轉果下剛好慶中秋。

引用:
原帖由 degree06 於 2021-9-29 21:47 發表 查看引用來源
粉寶,呢排有咩玩
師兄,大把野玩啦下嘛。
聽日10月1,又有消費卷喎,不如諗下邊度係少人既除左屋企。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-30 11:54 發表 查看引用來源

都有諗過呀!諗住買部平平哋嘅玩下囉!
準唔準都唔緊要啦!
始終都可當作一個指標。
Pro既大把師兄可以慢慢搵,普通既去小米已有,仲有App連手機可以keep住睇自己進度,小弟都拎返出黎玩。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-9-30 11:57 發表 查看引用來源
Sam哥fit左好多,我仲係一舊飯咁
師兄好似唔見左成年,係唔係被女溝走左。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 30/9/2021 11:55 發表 查看引用來源
呢招開set唔錯嗰!好耐無上黎!
歡迎師兄歸隊,師兄謬讚,呢招都有七成機會以上行得通,只要望住女仔嘅男人唔係一個鹹蟲超咁樣嘅話就冇問題😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 30/9/2021 12:04 發表 查看引用來源

嘩,師兄好多招數KO女生呢,我又真係無呢D必殺技。
我通常只係因應當時環境而臨場發揮喳。
師兄講呢啲,必咩殺技吖,係組織好知道一般情況講邊啲說話就會有邊啲反應啫。
師兄臨場因應情況而調節仲勁啦,阿星呢啲好濕碎😬

我都想係咁,係工作忙到癲就真
引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-30 12:09 發表 查看引用來源

師兄好似唔見左成年,係唔係被女溝走左。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆