上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-10-25 16:43 發表 查看引用來源

出年渣馬可能2月😂😂
minions跑有冇報
師兄,名已報。

引用:
原帖由 dragonbone 於 27/10/2021 15:01 發表 查看引用來源

嘩......好特別喎,仲有前世果隻添??
都真係應該好多女仔想聽,得啊師兄。
解夢同前世回溯係最受歡迎嘅兩款工作坊,女仔報嘅比率好高㗎,重點其實唔係工作坊嘅,而係工作坊之後佢哋會有興趣正式做私人單對單催眠前世回溯去揾一啲人同事,一報就係四堂,玩埋玩埋都有數計㗎😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-27 15:47 發表 查看引用來源

解夢同前世回溯係最受歡迎嘅兩款工作坊,女仔報嘅比率好高㗎,重點其實唔係工作坊嘅,而係工作坊之後佢哋會有興趣正式做私人單對單催眠前世回溯去揾一啲人同事,一報就係四堂,玩埋玩埋都有數計㗎😬 ...
師兄堅料。
當我衰,師兄係單對單既私人堂時,會唔會........有下文呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 28/10/2021 16:32 發表 查看引用來源

師兄堅料。
當我衰,師兄係單對單既私人堂時,會唔會........有下文呢?
催眠嘅係客戶,要保持專業操守,況且阿星係鹹濕啫,又唔係乜鬼狗屎垃圾都放入口嘅。

客人同伴侶要分得好清楚,而且唔可以越過界線,界線一模糊就連催眠嘅效果都會減低,影響阿星招牌㗎。😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-28 17:36 發表 查看引用來源

催眠嘅係客戶,要保持專業操守,況且阿星係鹹濕啫,又唔係乜鬼狗屎垃圾都放入口嘅。

客人同伴侶要分得好清楚,而且唔可以越過界線,界線一模糊就連催眠嘅效果都會減低,影響阿星招牌㗎。😬 ...
師兄既工作非常有趣,亦都專業。

啱,我都贊成有D地方既界線不可越呢。

引用:
原帖由 dragonbone 於 29/10/2021 12:14 發表 查看引用來源

師兄既工作非常有趣,亦都專業。

啱,我都贊成有D地方既界線不可越呢。
專乜鬼嘢業吖,揾餐晏仔今啫,幫到人又有錢收咪何樂而不為囉。😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-29 12:47 發表 查看引用來源

專乜鬼嘢業吖,揾餐晏仔今啫,幫到人又有錢收咪何樂而不為囉。😬
幫人?師兄,早前落雨,我見到位空姐係巴士落車,佢手推緊兩個喼,如果你剛行過,會唔會開遮遮佢陪佢返目的地呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 29/10/2021 17:19 發表 查看引用來源

幫人?師兄,早前落雨,我見到位空姐係巴士落車,佢手推緊兩個喼,如果你剛行過,會唔會開遮遮佢陪佢返目的地呢?
催眠治療係幫到好多心結,情緒,習慣上或者行為上嘅問題㗎,同舞台催眠唔同,係有治療效果嘅。

有兩個空姐,咁要睇下有幾多把遮喎,有兩把就俾哂兩把佢哋,得一把遮就睇下大定細;細遮就遮住自己同其中一個,拖埋行李行去有瓦遮頭嘅地方,如果大遮,咁就唔同喇,揸住把遮拖住佢哋兩個一齊行,仲要叫佢哋行埋啲,好大雨,身體接觸在所難免😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-29 17:35 發表 查看引用來源

催眠治療係幫到好多心結,情緒,習慣上或者行為上嘅問題㗎,同舞台催眠唔同,係有治療效果嘅。

有兩個空姐,咁要睇下有幾多把遮喎,有兩把就俾哂兩把佢哋,得一把遮就睇下大定細;細遮就遮住自己同其中一個,拖埋行李行去有瓦遮頭嘅 ...
師兄夠淡定啊,HAHA.......咁今次Halloween要出去先得嘞。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-29 17:35 發表 查看引用來源

有兩個空姐,咁要睇下有幾多把遮喎,有兩把就俾哂兩把佢哋,得一把遮就睇下大定細;細遮就遮住自己同其中一個,拖埋行李行去有瓦遮頭嘅 ...
我試過一次落大雨,我過緊馬路,過左一半,響中間安全島等緊。忽然有個女仔冇遮,但又過到安全島。我見佢dup緊雨,就將把遮過啲遮埋佢。

再忽然有個男仔又伸把遮過來爭位。跟住個女仔紅燈都衝過馬路,個男仔繼續追住佢去遮。我估佢地嗌交…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆