上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-12 15:47 發表 查看引用來源

咁你老婆一定係平凡中嘅不平凡。又持家有道,入得廚房,出得廳堂,上得大床
HAHA.....講呢D。
簡單講,有D女人好似咩都無做,但可以令男人貪玩都返屋企,又或唔再覺好玩而返屋企,而有D女人好似好叻咩都識做,但男人無聊都好係遲遲唔返屋企。呢樣就係極大分別,絕對唔係單純什麼樣靚身材正就夠做架。

引用:
原帖由 dragonbone 於 12/11/2021 18:58 發表 查看引用來源

係,其實某程度我亦崇尚強者理論,佢唔一定要係好人,但佢話到事,必然有成功之處。
好的壞的,都可以了解可以學,其實有時女生一樣,佢要既唔一定係好人,對佢好既壞男人,佢一樣愛,仲好愛。 ...
贊成!叻嘅人唔一定係好人,但叻都可以內斂啲,唔使下下show俾人睇你叻,但又叻唔哂,揸架靚車就唔該有相應嘅駕駛技術,陣唔輸人輸,唉,甩架😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 12/11/2021 19:03 發表 查看引用來源

HAHA.....講呢D。
簡單講,有D女人好似咩都無做,但可以令男人貪玩都返屋企,又或唔再覺好玩而返屋企,而有D女人好似好叻咩都識做,但男人無聊都好係遲遲唔返屋企。呢樣就係極大分別,絕對唔係單純什麼樣靚身材正就夠做架。 ...
師兄,你講緊阿星老婆呀?即係唔係樣靚身材正呢句呢……………😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-12 19:48 發表 查看引用來源

贊成!叻嘅人唔一定係好人,但叻都可以內斂啲,唔使下下show俾人睇你叻,但又叻唔哂,揸架靚車就唔該有相應嘅駕駛技術,陣唔輸人輸,唉,甩架😬 ...
哈哈,壞得黎可以格衰,但無品就太難睇。
好似今日單Tesla 咁。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-12 19:50 發表 查看引用來源

師兄,你講緊阿星老婆呀?即係唔係樣靚身材正呢句呢……………😬
師兄原來有件樣靚身材正又令你返屋企既女人。🤫🤫

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-12 19:50 發表 查看引用來源

如果我係男人,好羨慕你囉🤣

樣靚身材正😍😍😍😍😍😍

引用:

很好奇,阿嫂有冇星師兄咁高呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-12 22:31 發表 查看引用來源

令屋企舒服,咁就會好想返屋企。

引用:
原帖由 dragonbone 於 12/11/2021 22:29 發表 查看引用來源

哈哈,壞得黎可以格衰,但無品就太難睇。
好似今日單Tesla 咁。
格衰某問題嘅,衰人唔好衰陣就得😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 12/11/2021 22:31 發表 查看引用來源

喺阿星當年仍然年輕貌美嘅時候,阿老婆大人都曾經係樣靚身材正嘅,家下阿星人老豬皇,阿老婆都陪住阿星又老又皇囉😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆